Monday, April 30, 2012

hobbit kurus


now akak boleh blogging macam biasa
walaupun tak kencang entry akak mcam dulu
harap uols faham keadaan akak yang dah kertu
hehe
merasa tenaga akak tak dpt melayan kehendak anak ikan
yang sokmo nak main dan minta dispedo heheh


akak pun nak highlightkan kat sini
semua pic nie bukan benar diambil olah akak
akak propah jer nak glamor
pada hal akak superimpose kan pic
dan ambik dari FB, Tagged dan laman sosial lain



tak caya tanya bang nier
dia dah senyum mengiyakan apa yang akak kata adalah benar
benar belaka occay
tak bohong punya


Tuesday, April 24, 2012

welcome home baby ....


dah lama akak menyepi
blog orang laen meriah ngan ciknek dan ciktan
blog akak dah berhabuk
so merasa akak mengibas kain batik
untuk menyerikan rumah akak nier
asyik sibuk terbang sana sini
hingga toy baru akak belum di terokai semaksima mungkin



heheh 
finally my wish comes true




my new i-pad
harus la i-pad 3

Sunday, April 8, 2012

calon suami ?? opsps


dah lama gegurl menyepi
ada hal personal/work related akak tengah uruskan
so now dah part of it dah selesai..lega rasa
so lets kita makan dulu


sayang plak masa gegurl ambik pic dia
kebetulan folder gucci tu dia dah letak atas riba
gucci occay...nieh yang ori yer
masa akak first time tengok dia masuk
uhhh package nyer abang
ada rupa, keje bagus
kaya plak hehe


dahaga yer abg
sila la minum ....sure penat keje


alamak dah dia text awek
apapun akak suka la
nie kira calon suami nier
sebab kalau anak ikan nanti
kita jer yang teruk kerja dia habiskan duit
kalau ngan abag nie, sure leh kongsi sama rata :)


visitors' country

free counters