Sunday, April 8, 2012

calon suami ?? opsps


dah lama gegurl menyepi
ada hal personal/work related akak tengah uruskan
so now dah part of it dah selesai..lega rasa
so lets kita makan dulu


sayang plak masa gegurl ambik pic dia
kebetulan folder gucci tu dia dah letak atas riba
gucci occay...nieh yang ori yer
masa akak first time tengok dia masuk
uhhh package nyer abang
ada rupa, keje bagus
kaya plak hehe


dahaga yer abg
sila la minum ....sure penat keje


alamak dah dia text awek
apapun akak suka la
nie kira calon suami nier
sebab kalau anak ikan nanti
kita jer yang teruk kerja dia habiskan duit
kalau ngan abag nie, sure leh kongsi sama rata :)


19 comments:

  1. wat ala2 harta sepencarian gittew..hehe..

    ReplyDelete
  2. i miss ur sensational blog entries....

    ReplyDelete
  3. good to know u're still kicking it kak mirch!

    ReplyDelete
  4. wah2....
    klasss mamat tue...
    bla ag kak....???

    ReplyDelete
  5. Ur back mirch! Jgn lupa kasi password baru mirch.

    harrofex86@gmail.com

    ReplyDelete
  6. sape la yg bertuah dpt mamat ni.. package sgt..

    ReplyDelete
  7. so..jgn cari anak ikan..cari yg sama2 leh kongsi kan kak? opp..sugar glider xmo ker?

    ReplyDelete
  8. Great to see that you are back!!! That's marvellous!!!

    ReplyDelete
  9. seswai abg ni jadi calon suami...

    ReplyDelete
  10. Kak mirch, nak password baru boleh? Xdpt pun..

    ReplyDelete
  11. hi kak mirch,
    aya follower baru.. baru habis reading from entry 2010 until latest.. here.. seronak ah follow blog ni.. bkn saja pasal xxx p part ilmiah tu pun best.. and about ur personal life also best.. anyway.. pasal password baru tu aya nak cuba nasib leh?
    pantun sikit.. blh?

    blog kak mirch sgt meriah,
    bkn psl xxx sahaja tpi ilmiah pun ada,
    blog serba merah bkn sahaja meriah,
    dpt tgk hobbit setiap hari buat kita suka.

    aya dri sarawak follower baru,
    baca 1st entry satu persatu,
    baca punya baca ada password baru,
    boleh x tlg share kat aya satu?

    aya.aa2011@ yahoo.com

    ReplyDelete
  12. akak,nk pasword jgk
    busan_giler1991@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. aluuuuu. lama menyepi mirch.

    ReplyDelete

visitors' country

free counters