Monday, April 30, 2012

hobbit kurus


now akak boleh blogging macam biasa
walaupun tak kencang entry akak mcam dulu
harap uols faham keadaan akak yang dah kertu
hehe
merasa tenaga akak tak dpt melayan kehendak anak ikan
yang sokmo nak main dan minta dispedo heheh


akak pun nak highlightkan kat sini
semua pic nie bukan benar diambil olah akak
akak propah jer nak glamor
pada hal akak superimpose kan pic
dan ambik dari FB, Tagged dan laman sosial lain



tak caya tanya bang nier
dia dah senyum mengiyakan apa yang akak kata adalah benar
benar belaka occay
tak bohong punya


17 comments:

  1. mama memang dah tahu lama..akaq propah jer pic nie
    sebenarnya dari FB, Myspace dan Tagged
    pengsan lah mcm nie

    mama penyokong tegar

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama pandai jer tambah Myspace kan..

      kurus badan tapi adeq dia gemuk, akak suka jugak **opss

      Delete
  2. okay je dr tagged ke, fb ke, malah www.mydin.com.my pun xpe asalkan blog ni berjalan mcm dulu. miss ur writings!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak try nt best to keep writing

      Delete
  3. tapi tetap mantap walaupun propa je. makin kertu makin meletop

    ReplyDelete
  4. Mmm...badan ramping2 cam ni, biasa barang kemas nya tu lumayan sangat kan? Kan? Kan? Kekekeke...

    ReplyDelete
  5. tapi suker orang dalam gambar ituh... =)
    lagi sukaer kalo bulu dada itu tiada..

    (nanti sure lps nih diva kan photosop out bulu utk follwers yg suka lelaki smooth...muahahahaah....tapi tak mungkim sbb Diva mirch peminat lelaki berbulu.....oh well =) )

    GSU

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak mana2 jer, yg penting ciknek jgn jdi batang serai heeh

      Delete
  6. Lama benor mm menghilang! Hopefully mm lepas mm lebih bernafsu n bertenaga lagi. Kalau dah penat dgn tongkat anak ikan, Mm kene amik tgkt ali plaks..mmuuahhh

    ReplyDelete
  7. walaupun entry jarang2, takpe kak mirch, cuma jgn lupa terus dah ler, hehe.

    ReplyDelete
  8. ala takpe la kakak, dari mana2 pon boleh... kan untuk suka2 dan kita2 ajer... betul x?

    ReplyDelete
  9. hehe...selamat takde dr YM kan...
    kertu hanya pada umur jer kan.... :)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters