Wednesday, May 30, 2012

akak merembes


satu hari tu
akak tergedik la teringin nak naik lrt
gegeh la dari SA
ke KL nieh


patutlah akak tergedik 
rupanya naluri keperempuan akak terbukti betul uols


akak terjumpa dengan abang kekar
ayoo tengok tangan
pastu mata meleret ke bonjolan ittew


sungguh tak tahan


uhh
nak nak


jangan la kangkang luas luas bang
akak dah berair pukiess nie :)


Tuesday, May 29, 2012

some one like you


dalam hati akak banyak benda nak tulis dalam blog
tapi bila akak nak menaip
all the idea suddenly MATI
maybe akak blum bersedia untuk kembali 
blogging mcam dulu
or maybe akak lebih bersdia andai akak just open
this blog to certain number of readers
nanti lah akak fikirkan yer


anyway
lets akak share kan pic abgn nie


i luv like everything about his man


tapi biasa lah kan
yang kita suka bukan pasti milik kita kan
dan kalau pun dia cakap suka kat kta
bukan bermaksud dia benar2 suka kat kita
kekadang banyak propah jer



opss udah la abag nier cakap 
dia malu :)


Monday, May 28, 2012

cute guy


so lets tengok anak ikan nie


seronok nyer dia bercerita


uhh
chomel


ok sambung citer


ahaq chomel
and somehow tetiba akak baru person
nier mamat yang berlakon drama tu ker ??
confused

Sunday, May 27, 2012

master chef return !!!


tiap kali datang rumah
suka sangat la dia masak maggie
kalau kat umah tu ada nugget, frech fries or
other junk foods
gegeh jugak dia nak masak his own signiture
haha maggie telor:)



tiap kali dia datang
akak tersenyum 
sebab teringat kat abang long dia
we had scandal masa abang dia 19 thun
dan dia nie masih sekolah ...
now after dah masuk 8 thun i scandal ngan abang
(one year before i kenal hubby)
dan baru2 nie si abang dia kahwin
but tetap sekali skala kami jumpa
dan hahahah


dia nakal lagik dari abang dia
but his bro..lebih macho 
dengan badan yang though
and muka manis


opss bebel plak akak 
dah msak maggie dia
akak nak gie teman jap
bye


REvisit to Jakarta & Bandung



kisah Vietnam akak blum sempat nak wat
so dah fly plak ke Indo last two weeks
to be franked, akak dah lupa berapa kali dah akak kesana
nak kata best sangat tak la but
for sure gie atas alasan murah !!
pada hal dah campur flight n hotel
habiskan duit jer:)


so walaupun hari biasa
flight 70% full



actually pada asal
akak kesana sebab nak shopping baju untuk my mum
yer lah raya kan tak lama lagi
tapi tak sangka plak my first visit ke Vietnam tu
banyak material kain cotton yang chantek
so bila dah borong kat sana,
ended up kat jakarta beli dua pasang jer
and yes the material is gud
and price pun mur mur


juga
akak datang sebab nak cari kain baju melayu kebaya akak
sedondon ngan baju melayu hubby
erm.. dah ada tema tahun nier 
after cik abang setuju
and yes i luv this kedai kat tanah abang
banyak nyer pilihan yang mampu menghabiskan duit dalam sekelip mata


stay kat Jalan Jaksa
sebab in centre
dan banyak pelancong eropah
so happening skit


dan kawan akak plak
boring make up
untuk stok setahun !!!


 merasa la akak tak make up
lebih cantik dari yang menjual **Opsss


 KL Village
menghidangkan masakan malaysia



dan y not kita mencuba
masakan Indon plak:)

Saturday, May 26, 2012

pelayo


 i wish kan 
kat malaysia nie
terbuka ler dan lebih menerima
evolusi fashion


opps
macam ler akak nier
designer cam hatta or wanie kan


luv to see guy
in more color
and style


luv the details
and luv the guy also, walaupun adek2 opss

Wednesday, May 23, 2012

kalau akak wanita tulen


this entry is response to one comment from previous
katanyer lets plak wat entry if akak seorang wanita tulen
dalam hati akak..macam ler akak nier tak tulen kan opss


so menyahut kata-kata ittew
lets akak pilih siapa la akak nak jadikan
tetiba jer nak jadi melayu jap
harus akak chantek macam rozita che wan
kan tetap bergetah dan lebih hot dari wanita 20an
walaupun dah masuk 40 kan :)


opss 
tetiba akak nak jadi megan fox lah :)
seksi sangat kan ...
tapi sebenarnya semua tu bukan angan akak lah
nak tahu sapa
sila scroll bawah
,,
,,,
,,,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,


opss
akak nak JADI VICTORIA BECKHAM lah
envy sangat


 had own style
kaya
talented
and


and a lot of BIRKIN....  **pitam



plus ada hubby yang menjadi kegilaan ramai


 kan dah nak masuk 40 tetap lah berbisa
ohh akak nak bonjol2 ntuh


dan tetiba jer akak dah ready atas katil
oppsss



and for sure
i am so happy
with cute and healthy kids



Saturday, May 19, 2012

kalau akak lelaki ...


tetiba jer akak meroyan
kalau akak nieh lelaki
akak nak
..
..
..
see pic below



muka akak cute macam nieh !!!
chomel nyer la


dan badan akak macam nie
sure
pompuan cair
pondan meroyan
nyah gila
adek2 syok separuh mati
gay plak makan hati

hahahaha
hope wish come true **at age 40


Thursday, May 17, 2012


i luv this photo so much


the anak ikan tengah layan the little princes
akak assume tu anak buah dia


hehe sekejap jer ke??
dah boring ?? or tengah main sorok 2 tu


ahaq
paksu dah sedar gegurl snappy
????


u are to cute
nak pelukkk skit :)



Wednesday, May 16, 2012

teka teki



dah lama akak tak wat column teka teki
so agak-agak uols
abah tu tengah wat per yer ???

Tuesday, May 15, 2012

peluk lah daku





sekejap sekejap
wait lor
nak ambik camera jap **opss


Monday, May 14, 2012

i like u :)


kadang-kadang kan
bila banyak sangat jantan dlm hidup kita
kita wat endah-tak endah jer
dan bila tak der
kita plak yang tergedik dan meroyan ..
tapi in both situation
kalau ada jantan yang mempunyai characteristics
dan aura tersendiri buat kita 'tergila bayang'


stop ...
mungkin abang ini salah sorang
yang buat akak macam nak jumpa dia selalu


uhhh
kalau akak jumpa tahun lpas
lagi la akak geram kot sebab masa tu
dia tgh active gie gym
now dah nanado


apapun dia tetap menarik lah
hhehehe


Tuesday, May 8, 2012

fly..fly..fly


hi guys..
check the pic below
..
..
..



hahha
my passport is ready
and today gegurl will fly again




nak gie mana?
heh tu ... 




dan sebab akak happy terus nak fly


I SCORED 3.67 for my CGPA !!!
tak terfikir plak bleh capai tahap tu
but syukran :) 


Monday, May 7, 2012

PERLUKAN PERTOLONGAN



kalau uols tengok pic nier
apa yang uols akan fikir ???
jawab dalam hati, jangan tak jawab


sure pertolongan segera kan...
so same case apply here
well, celebration bufday hubby 
akan awal skit tahun nier
sebab kegedikan dia dan akak hehe
so I tgh wat survey
hadiah per yang paling best untuk org tersayang
so pls leave ur suggestion
dan pemenang yang terpilih
akan dapat HADIAH misteri dari akak..
this offer valid till saturday 12 May sajok >>>

visitors' country

free counters