Tuesday, May 1, 2012

Blik Bujang


akak ingat lagik
masa first time abang nier suruh datang bilk dia
almost jam 11 malam..
dalam hati akak "kau gila ker ??"
tak pernah occay akak masuk kem se awal tu untuk projek
dah tu plak guard yang duty bukan sekutu dia yang jaga
cuma akak setuju nak datang
lepas si abang nie kasi guide and 'petua'
ohh baru i confident skit


first time datang bilk abg D hehe
kami kenal dah 3 tahun cuma
nie kali pertama dia ajak datang bilik
apa mimpi akak tak tahu
selama nier dia tak nak langsung kawan2 dia tahu
aktiviti nakal dia ngan wanita operate macam akak *opss
cuma start malam tu akak dah jadi penghuni no dua yang tak berdaftar


haha bersepah gak hhe
sebab katanye keje ptg tadi so letih nak kemas
so dah tiga bulan sejak kebelakangan nier
akak asyik kuar masuk bilik bujang jer
tapi sayang nyer nier bukan dorm
kalau tak harus akak tepuk tangan suka !!!

13 comments:

  1. untungnya akak. kalo dorm, sure meriah. untung akak.lain kali ajak la skali

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sorang jer ..camner nak ajak heheh

      Delete
  2. wow nie bilik pegawai bujang nie.. achummmmmm**

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka pintu, lapang gila sebab bilik tu luas..seronk main atas semen, bawa turun tilam heheh

      Delete
  3. untung nye..dpt masuk mes pegawai bujang

    ReplyDelete
  4. haha. tak registered pun yer! sumbat dlm dorm pun best juge tuh!

    ReplyDelete
  5. Best nya...aroma jantan yang hangat..pasti menghairahkan...kee kee kee...

    ReplyDelete
  6. yg pasti jersi bola msia tetap koleksi wajib setiap jantan, sexy.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Kalau saya invincible saya nak sneak into this room. hehehe

    ReplyDelete
  8. bestnya, password baru pls, kak mirch.

    isaacasimov2012@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Akak mirch, lama dah mintak password baru... Nak boleh?
    harrofex86@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Kak mirch, nak password baru ye..please..

    harrofex86@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters