Friday, May 4, 2012

dia ..


after berjauhan camne
tetiba jer teringat kat budak nakal
sapa lgik kalau bukan penghias banner akak


aper la dia sibuk sangat tu


heheh 
adek dia nak nakal :)


tak pernah sejak akak kenal dia dah bertahun
nak main sampai dua round dalam satu malam
tapi last week
apa mimpi dia nak maen dua kali
katanya nanti berjauhan dah susah hehe
and akak...pasrah
dan suka la tengok pic dia yang nakal tu :)

21 comments:

  1. umur brape ni Kak Mirch. macam muda lagi jek. sedapnya badan dia.. =]

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt best kot..akk plis aprove sy k

      Delete
  2. Mmm...nice bods...hot! Hot! Hot!

    ReplyDelete
  3. lazat sanag body dia akak
    heven la kene tujahan dia.
    huhu

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ini rupanya penghias banner. suka tengok perut dia. nak pegang boleh? *oppss

    ReplyDelete
  6. six pax nye membuat i fengsan...sedar...n fengsan balik...

    ReplyDelete
  7. haha
    comel budak ni..
    dpt jd penghias banner..mesti budak ni special di hati akak kan? hehe
    ganbatte kak mirch ye!

    ReplyDelete
  8. Wow Body best ! muka pun suweet jer.. Kmirch janji x tukar banner k.. Hopefully more coverage abt him.. Nak tgk adek dia in action bleh.. Kmirch kene jage dia elok2.. Ala apa la sgt 2 round kan.. Kalau dia nak 5 rnd pun x kesah... Make him happy all the time and he wont let u down... Lucky u kmirch..sure ramai yg makan hati wit u..muuaahhh

    ReplyDelete
  9. thanks...dah lama tak terliurkan dia....he is growing into such a looker....

    GSU

    ReplyDelete
  10. Salam kak mirch,
    Mohon password boleh?

    harrofex86@gmail.com

    ReplyDelete
  11. bestnya kak mirch...lawzat..nak lagi =)

    ReplyDelete
  12. cam comel je kakak? umur bape ni? ekeke..


    budakboxer.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. bahagianya kak abunden...hihihi

    ReplyDelete
  14. kalau jauh dah susah..alang2 sampai 2 kali...

    hehehe..letih la dia nak dayung....ekekeke

    ReplyDelete
  15. mmm,, nice sgt dia.. i like

    ReplyDelete
  16. Taste kak mirch, dia ni nampak mcm gelap sikit, tapi judging by the face mmg handsome orgnya. plus anak ikan pulak tu.

    ReplyDelete

visitors' country

free counters