Wednesday, May 23, 2012

kalau akak wanita tulen


this entry is response to one comment from previous
katanyer lets plak wat entry if akak seorang wanita tulen
dalam hati akak..macam ler akak nier tak tulen kan opss


so menyahut kata-kata ittew
lets akak pilih siapa la akak nak jadikan
tetiba jer nak jadi melayu jap
harus akak chantek macam rozita che wan
kan tetap bergetah dan lebih hot dari wanita 20an
walaupun dah masuk 40 kan :)


opss 
tetiba akak nak jadi megan fox lah :)
seksi sangat kan ...
tapi sebenarnya semua tu bukan angan akak lah
nak tahu sapa
sila scroll bawah
,,
,,,
,,,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,


opss
akak nak JADI VICTORIA BECKHAM lah
envy sangat


 had own style
kaya
talented
and


and a lot of BIRKIN....  **pitam



plus ada hubby yang menjadi kegilaan ramai


 kan dah nak masuk 40 tetap lah berbisa
ohh akak nak bonjol2 ntuh


dan tetiba jer akak dah ready atas katil
oppsss



and for sure
i am so happy
with cute and healthy kids



8 comments:

  1. opss..birkin le point utama nye itu..


    hhuhu..jeles tgk anak2 dia..sume masuk je gaya masing2... dah pandai stylo mylo dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. the major influence n DB as well :)

      Delete
  2. Lya suka sangat...memang tepat pilihan tu... lepas scroll kebawah i tekedu... lazatss...Mr Beckham...Tabik spring kat Kak Victoria Mirch Beckham...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah Victoria Mirch Beckham... !! sounds great

      Delete
  3. tp mirch, kalau u jd victoria becham.. life u tak la semeriah skrg.. digauli ramai rimau & anak ikan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe but i have birkin birkin more birkin n cute kids hehehe

      Delete
  4. mama nak mencelah sikit
    kalau mama nak jadi ROSMAH MANSOR...also banyak BIRKIN n KAYA

    ReplyDelete
  5. Kalau akak wanita tulen, harus semua jantan meletop akak cuit giteww

    ReplyDelete

visitors' country

free counters