Sunday, May 27, 2012

master chef return !!!


tiap kali datang rumah
suka sangat la dia masak maggie
kalau kat umah tu ada nugget, frech fries or
other junk foods
gegeh jugak dia nak masak his own signiture
haha maggie telor:)



tiap kali dia datang
akak tersenyum 
sebab teringat kat abang long dia
we had scandal masa abang dia 19 thun
dan dia nie masih sekolah ...
now after dah masuk 8 thun i scandal ngan abang
(one year before i kenal hubby)
dan baru2 nie si abang dia kahwin
but tetap sekali skala kami jumpa
dan hahahah


dia nakal lagik dari abang dia
but his bro..lebih macho 
dengan badan yang though
and muka manis


opss bebel plak akak 
dah msak maggie dia
akak nak gie teman jap
bye


11 comments:

  1. ingatkan celeb masterchef.....azwan ali oops!

    ReplyDelete
  2. mesti maggie telur dia seTASTY dia...hehe

    ReplyDelete
  3. cam familiar....tak kisah la....Diva Mirch dapat dari stol sama.....bertuah u olls....

    GSU

    ReplyDelete
  4. renoma biru tu bagai memanggil2 heehhe

    ReplyDelete
  5. Hebat, habis adik dan abang. Nampak macam rimau juga ek...

    ReplyDelete
  6. nape dia xmasak sambil bogel jek Kak Mirch. nnt bleh ada segmen the Naked Chef... =D

    ReplyDelete
  7. nape dia xmasak sambil bogel je Kak Mirch? nnt boleh ada segmen The Naked Chef... =D

    ReplyDelete
  8. hehe..maggie telurr kaedah nye....

    ReplyDelete
  9. curlass... adik beradik kene makan.. ^_^

    ReplyDelete
  10. i like jantan camni. xde la semua nk kte buat. dah la bg servis, yg lain pon kte kena wat gak ke.. good boy :) abg pon u dpt?? adik beradik yg sporting & mesra plu.. double like.. :)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters