Tuesday, May 15, 2012

peluk lah daku





sekejap sekejap
wait lor
nak ambik camera jap **opss


25 comments:

  1. wow, nice body. untung kak mirch ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah..untung kenal dia :) fizikal n emosi heheh

      Delete
  2. body terbaik,,,,

    mintak passkey kak oi,,,

    ceritalapanbelas@gmail.com

    ReplyDelete
  3. saya cemburu....hanya itu saja yg saya boleh katakan....


    GSU

    ReplyDelete
  4. yummy and huggable. rasa safe jer kalau ada abg ni. oops!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa safe bila tido kat sebelah dia..and his smell is yummy

      Delete
  5. waduh, bertambah jeles ni. nak buat jampi serapah la untuk dapat peluang peluk abang ni.oppss

    ReplyDelete
  6. urhh!! jeles & makan ati ngan kak mirch =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn argh camtu, akak peluk on behalf utk uols

      Delete
  7. interesting blog....baru juga terjerumus terbaca blog ni but makin hari makin sukerrr ;) anyway keep it up mirch alotsa alotsa love all the way from brunei ;) btw bila nak ajak aku jafi model dlm blog ni arrr hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jer nk jdi model kat blog nier
      e-mail jer akak ok

      Delete
    2. mirch nakkkkkk passsword lahh sayanggggg, jgn nanti aku fly pegi KL aku romen ko mirch :) czul_285@yahoo.com *wink *wink muwahhhhhh

      Delete
  8. I setuju gan sangat gan ffira, jealous nya I...hee hee hee...

    ReplyDelete
  9. kak mirch body itew sangat delicious...

    kak mirch, lya mohon passkey leh...dari ari tu request masih lum dapat

    lyazedim83@gmail.com

    ReplyDelete
  10. delicesnye kak mirchhh.

    share2 la pic

    ReplyDelete
  11. Kakak bile blh share video pulak.. Ketagih ni..

    ReplyDelete

visitors' country

free counters