Monday, May 7, 2012

PERLUKAN PERTOLONGAN



kalau uols tengok pic nier
apa yang uols akan fikir ???
jawab dalam hati, jangan tak jawab


sure pertolongan segera kan...
so same case apply here
well, celebration bufday hubby 
akan awal skit tahun nier
sebab kegedikan dia dan akak hehe
so I tgh wat survey
hadiah per yang paling best untuk org tersayang
so pls leave ur suggestion
dan pemenang yang terpilih
akan dapat HADIAH misteri dari akak..
this offer valid till saturday 12 May sajok >>>

75 comments:

  1. kalo saye la...
    bawak p bercuti...
    tapi kalo x pon...
    i pad 3...
    o.k la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh...
      bestnye...
      seronok nak dpt give dari kakak ...
      send ea...
      sismarina88@yahoo.com
      mekasih

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. parfume..to normal
      jam...ok gak

      Delete
  3. klu sy kan ..
    hadiah die adalah seluar dalam renoma yang seksiiii... hihi..
    kan.. mesti kak mich lg sker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x bufday pun akak kasi kekadang bila sales **opss

      Delete
    2. luqmanhakim011@yahoo.com

      nie email akim gegurl mich

      Delete
    3. luqmanhakim011@yahoo.com

      Delete
  4. hadiah kasih sayang cukup la akak.
    tapi kalau budget lebih,melancong la sama, baru ada kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. melancong best gak, tp kalau nak gie overdersea dia susah nak dpt cuti ..

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. kalau maxi ,
    maxi belikan apa yang maxi mampu dan maxi iklas ..
    maxi tnya juga dia nk apa,kalau maxi tak mampu,maxi ignore je ...hiks
    maxi rasa la gegel , hadiahkan jam tgan ok dah kot..tapi da biasa sgt knn..

    ReplyDelete
  7. aku ske bg boxer kak. ekeke.. then suh die pakai time tu jugak. lol


    budak.boxer.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. jjej baik tak yah pakai per per

      Delete
  8. give him some belt. mana tahu nak curang, bila nak buka belt tu teringat kak mirch. hihi :p

    ReplyDelete
  9. bagiu saya, hadiah yang manly tp class. kalau duit banyak leh beli dompet branded ngan dia. tak pun ipad3. handphone2 x digalakkan sbb nnt dia concact org lain haha

    ReplyDelete
  10. luangkan masa bersama dia sepanjang hari di rumah, masakkan makanan utk dia, & do everything else together. lelaki suka dilayan camtu... =]

    ReplyDelete
  11. selalunya jantan nih minat kalau dapat t-shirt baru kak
    aka try hadiah t-shirt2 kat hubby akak
    nk yang bodyfit la
    baru mengancam

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah banyak kali akak beli baju kat dia

      Delete
  12. how abt sunglass @ futsal shoes?

    ReplyDelete
  13. jersi bola@ jersi original n sporty skit... tak pun..body kit baru untuk kereta? sport rim baru?

    helmet? or perfume..cadangan saja. ongkos nya lain kira. haha.

    ReplyDelete
  14. nak suggest kan kak mirch belikan die kasut or jam..tapi kan kita kena beringat jugak kalau beli yg mahal2 ni..nnt bila die curang..kite jek yg berputih mata!

    ReplyDelete
  15. Best present ea... blikn jam jenama police... byk design yg best n sesuai lambg kt atas tu... seyes trbaek...

    ReplyDelete
  16. isy mirch...with, he has everything...dari tempat tinggal hinggalah ke makan pakai.....kalo he is into it, bagi la mans jewelry...yg bersusaian....

    GSU

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry..lambat...

      ffiradamha@yahoo.com

      GSU, ps. he is one lucky guy...

      Delete
  17. wahh dh byk komen sini. yeah i setuju kalau kak mirch bgi hadiah wallet/jam. so that si pemakai akan sentiasa igt pada kak mirch. electronic shaver pun ok kot.

    kalau bagi gadjet nnti jantan tade keje lain asyik main ngn gajet je. tp kalau nk beli jg beli video cam, boleh rakam aksi uols and jgn lupa share oopss. hehe.

    happy buying!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rudzkamal@gmail.com..thanks kak mirch!

      Delete
  18. x ksh hdh 2 mhl ke mrh aslkan ikhlas dari hati....

    ReplyDelete
  19. bring him for a holiday...maybe bwk dia pg resort tepi pantai ke or mana2 tempat percutian
    or have candle light dinner n then give him special gift to show ur love to him...pasti best akak

    ReplyDelete
  20. pertama mestilah kasih sayang..hehehe
    biasanya lelaki suka gajet...jd bole bagi
    dia....ikut yang termampu jer...

    ReplyDelete
  21. hi mirch..
    bg i jantan ni minat gadget.. barang2 mainan. so kalau mmg budget besar bleh la belikan gadget.
    iphone, i pad, ps, wii.. mesti hubby u excited :)

    ReplyDelete
  22. spa....

    mmg sounds ghey sangat.. tapi its a good relaxing thing for both of you too do..

    ReplyDelete
  23. kak Mirch....
    I bagi 2 pilihan la kot....
    1st - Motor LC...wow....suke sngt kot
    tak pun...
    2nd - Set jam tangan + sun glasses...sangt kendo

    ReplyDelete
  24. Kalau me, mak bg ipod nano yg boleh buat jam ittew, boleh buat jam, bley dgr lagu, x gittew

    ReplyDelete
  25. hadiah per x penting kak.. yg penting niat da keihklasan tu.. hehe.. tp kalo samsung note pon cam best jer.. hehe..

    ReplyDelete
  26. dslr camera..nt dia leh shoot u..u leh shot dia..hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Last year dah kasi dslr, sbb dia kasi akak G12

      Delete
    2. hahaha...wlpon tk berjaya..i nak jugak..hahaha..sbb camera dan ipad ada koneksyen...dua2 ada camera..dua2 ada screen..hehehe...buleh ke mirch? hehee

      Delete
  27. Game console? Xbox with kinect.... Or at least wii

    ReplyDelete
  28. perfume gucci guilty intense. bau dia agak sweet yet sexy, siyes..

    ReplyDelete
  29. Saya rasa bagi baju jenama mahal. Siap dgn kotak mahal. Ala baju mahal2 yg elegance. Bila buka hadiah tu tahu dah mahal mcm ada aura. ala baju2 kemeja. tu kalau dia yg berkerjaya la. otherwise bagi Jam tngn sesuai utk mana2 lelaki.

    ReplyDelete
  30. bwk pi london naik 1st class mas a380 tu... then dok dlm 1st class cabin tu bermesra smpai ke london... boleh???

    ReplyDelete
  31. Maybe a stay in a top notched hotel will be great I supposed,jika the lucky Darling of yours ada problem nak ambil cuti panjang....

    ReplyDelete
  32. mayb simple je i punye suggestion ni..

    akak cuba cari ape yang akak n hubby minat...contoh klau minat sport or outdoor stuff...bleh ajak g mendaki or else try ATV d hulu klang..seronok naik ATV ni..

    kalau minat jalan2..sure g mana2 tempat yang both of u can remember it for the rest of ur life..kalau nak romantik...bungee jumping d new zealand..view sangat romantik utk pasangan..

    tapi kalau i la..i bagi je hadiah gadget sbb laki kan suka menda2 gadget ni..xkisah la..hset ke, tablet ke...asalkan gadget..sure hubby akak suka nanti...;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. uols terlewat kasi komen hhhe

      Delete
    2. huhuhu...nak hadiah tu...

      email: alifendi1001@yahoo.com

      Delete
    3. akak..nak hadiah itu..heheh

      email: alifendi1001@yahoo.com

      Delete
  33. vacation in BALI. stay at THE OBEROI near seminyak....classy! watching sunset at KU DE TA. followed by dinner there....divine!!

    he will appreciate it much and remember you for a very long time!

    ReplyDelete
  34. i ada suggest beli belt dulu tau. hihi

    hussaini_nr@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. lps ni next bday beli cover gucci!
    nyah_lola@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Kak Mirch, apa kata kasi sebiji Pisang Tangduk yang di ukir kepala Cik Nek dan masukkan dalam kotak n bungkus elok-elok...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters