Sunday, May 27, 2012

REvisit to Jakarta & Bandung



kisah Vietnam akak blum sempat nak wat
so dah fly plak ke Indo last two weeks
to be franked, akak dah lupa berapa kali dah akak kesana
nak kata best sangat tak la but
for sure gie atas alasan murah !!
pada hal dah campur flight n hotel
habiskan duit jer:)


so walaupun hari biasa
flight 70% full



actually pada asal
akak kesana sebab nak shopping baju untuk my mum
yer lah raya kan tak lama lagi
tapi tak sangka plak my first visit ke Vietnam tu
banyak material kain cotton yang chantek
so bila dah borong kat sana,
ended up kat jakarta beli dua pasang jer
and yes the material is gud
and price pun mur mur


juga
akak datang sebab nak cari kain baju melayu kebaya akak
sedondon ngan baju melayu hubby
erm.. dah ada tema tahun nier 
after cik abang setuju
and yes i luv this kedai kat tanah abang
banyak nyer pilihan yang mampu menghabiskan duit dalam sekelip mata


stay kat Jalan Jaksa
sebab in centre
dan banyak pelancong eropah
so happening skit


dan kawan akak plak
boring make up
untuk stok setahun !!!


 merasa la akak tak make up
lebih cantik dari yang menjual **Opsss


 KL Village
menghidangkan masakan malaysia



dan y not kita mencuba
masakan Indon plak:)

3 comments:

  1. jalan jaksa? dekat lah dgn jalan KH wahid hasyim. i always stay kat IBIS. very dekat dgn shopping malls kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..dekat ngan mall, near to tanah abang, tak jauh ngan stasium gambir

      Delete
  2. tk sabar iols nk bercuti ke china nanti

    ReplyDelete

visitors' country

free counters