Saturday, June 30, 2012

my toys

lets share my fav toys :)
selain dari 'alat' lembik boleh jadi tegang 
n keras dalam one second
:)
:)
nakal kan


lets kita tengok sarong jer dulu :)
skinny fit hehhee


ehhe da da my current obsession
mac book air 11 inch
i pad 3
i phone 4s
..
now hubby pun dah jangkit :)
he luv the i pad to max
dan akak rasa he luv it more than me 
heheh

Thursday, June 28, 2012

no words to describe ...


 







mamam jom


hari tu tetiba kawan akak ajak datang ke tengah kota
semata-mata kwan dia promo satu kedai nieh
katanya western food dia sedap n murah


so uols tengok sendiri lah menu
memang murah gak lah
so sibuk akak plih nak makan aper


hehe harus
special lamb chop ...grilled gituh akak suka
dan rasa nyer ??

..
..


memang yummy
habis la lamb grilled ntuh :)
next time leh datang lagik


Wednesday, June 27, 2012

return...


tetiba jer kan
akak rasa banyak sangat nak share ngan uol
tapi akak malas sesangat
tapi bila tengok kalender
 ramadhan datang tak lama lagik
so tak leh nakal sgt
so lets akak cuba habiskan entry nie



apapun lets minum dulu
dahaga occay kena ikut arahan puan director
heheh


 so seksiss
akak suka ngan V shape ittew


lalalla


jap
ai nak hisap rokok jap kata model nieh
:(
:(


lalal
sambung 
:)
:)
:)


puas hati kan
ambik ler pic banyak :)


baru ler rasa sejuk lepas tanggal jeans
so lehh tak i tanggal under ??
ai panas la u ... boleh kan


boring...


lama akak tak mamarzzi
so bila dapat naik lrt skali skala best jer
tengok anak ikan yang chomel


salah seorang adek nieh
muka boring agaknyer 


tapi aka plak seronok
hehe chomel ler dia :)
dapat kis kis kan best


akak sure bila besar skit
harus la ramai aweks


hahha
dia dah tak sabar nak kuar train :)


tangan pun ada potensi timbul urat 
akak suka lah !!!


Tuesday, June 26, 2012




ramai la yang marah akak tak dapat paskey kan
so sapa yang dapat tu diam2 jer
nanti akak tukar lagik password dia hehe

apapun lets
masuk ke dalam




Monday, June 25, 2012

terlebih !!!


alamak 
akak terfikit perlu ker wat password entri nier
opss nie bukan pic lucah kan
nie satu pengajaran


kalau kita pakai
underwear/boxer yang pendek
camne akibat dia


ada la yang terlebih :)


jemput makan


makanan dah sampai uols
so jemput lah makan sorang skit
opss
jap jap jap


sapa plak yangkat hujung ntuh


muka biasa biasa jer kan


but kat luar gegurl suka la tengok dia
badan yummy bila dia berdiri
wpun kurus confirmed ada lite 6 pack

Sunday, June 24, 2012

pulih dari kekabutan ...


sorry akak mediamkan diri sekejap
sebab nyer kekabutan i photo kat lappy akak :(
nasib baik ler ada KB akak yang sudi menolong
kalau tak !! nanges sakan akak sebab photo nakal
yang latest dalam tu semua, tak der backup
so sebab akak happy
lets gegurl wat entry nier


ramai plak yang suka pic badan dia
so gegurl kongsi lah model underwear nier
so tak yah password
jeng jeng jeng


kan
merasa bonjolan yang hebat ittew
akak suka sangat uols


sporting sangat :)
suka lah camnier


lalla
dia panas !!!!!


Monday, June 18, 2012

as per ur requested ...


ada yang request more pic abang sesat tu
so akak ngan baik hati tunaikan permintaan uols
hehehe



so the hot body :)
but i lebih suka tengok bahu dia dari belakang


ehh abang nier macam geget bibir jer naper??
dah tak tahan panas ker ??

xoxo
gossip gurl

Sunday, June 17, 2012

planning my next trip ...


lets sambung pasal trip akak
well kalau dulu akak post kan pic tiket
pastu ada plak komen yang kata mana ada service 380 lagik
well u'e rite, the flight will commerce this july
and akak gie awal sept :)
so now akak tengah book apa yang perlu
as sapa yang selalu travel, book in advance
will save u a lot !!


well as per itenarary
akak akan fly ngan MAS A380 
heheh so sexcited walaupun agak mahal
tapi tak per lah
u can't buy the experience tak gituh ???
so basically my KL-London-KL trip ngan 380


stay in london for few days
pastu akak akan berangkat ke Paris..
so dah book eurostar
akak dah tak ingat berapa kali naik train nieh
but i enjoy every time ngan 2 hrs journey
cuma kali nie mahal skit sbab akak book one way jer


after lepak kat paris 3 days
akak kan fly ke milano
uhhh ingat nak ambik italian train
tapi mahal nyer
and after survey terus akak beli ticket naik easy jet
lebih murah dan cepat
dari 7 jam dalam train, jadi 2 jam jer :)


after days kat kota milan
lalla... menikmati keindahan kota fashion
i will travel to Venice
teringin plak nak naik pagola :)


for sure italy train will the best mode of transp
to travel between city
dan merasa tengah cari tempat wajib pegi
juga akak akan gerak dari sana
dan singgah untuk Pisa Tower
:)



jelajah italy akak berakhir di Rome
melawat colosseum and peninggalan roman yang lain
sekali lagik akak travel menaiki easy jet ke london
dan melawat kota london for few days
before travel ke key ell semula

so..kalau ada yang pernah ke italy
or paris please suggest to me any place
yang patut akak pegi
tak kisah la tempat sejarah,
bangunan or butik yang best2 untuk di singgah



Thursday, June 14, 2012

usaha tangga kejayaan


lets akak sambung episode terjah semalam
so berjaya kah akak ??
jeng 
jeng 
jeng
.
.
.


opss
adakah nier abag semalam
baju sama biru !!!!!
lets pakar forensik menjalan kan tugas :)



dan akak pun nak jadi pakar pemeriksa jugak
so nak check apa yang patut


arggg yummy !!!
badan...


Tuesday, June 12, 2012

terjah vs jengah ...


lets kita intai abg nier
ohhh tangan kekar


suka sangat bahu dia
lebar 


berair dah akak


uhh
nak gie umah saper ne


uhh 
nak nak nak

Monday, June 11, 2012

sooo RED !!!


seblum nier akak cover iPad akak ngan grey color
tapi ittew sebulan sebelum akak belikan hubby i pad
dan masa beli kat dia tu tak der budget utk cover
 so sehari suntuk dogol jer iPad dia
dan kebetulan plak minggu tu we ols busy 
nak gie holiday kat HRC Penang
so merasa tak sempat nak beli yang baru
...so akibatnyer cover iPad akak dah kena curi


so berbogel lah i pad akak seminggu
wlpun ada clutch CK tapi mcam sayang nak lanyak
dan kalau nak beli kat apple reseller
merasa la melayang RM150 untuk smart cover
tu belum yang ada cover belakang skali


hingga akak merayau ke low yatt
dan terjumpa this casing
just RM90 with ver gud quality


bukan setakat smart cover depan jer
it came with back cover as well
and it's so RED
luv to maximum!!!


Sunday, June 10, 2012

prepare to fly ...





..

....
.....

akak akan send the password through e-mail or fb
cuma currently ..
i think after long debate (internally)
akak decide untuk fly ..

yeah
akak terbang untuk ke london
untuk tiga tahun berturut-turut
and it just not to UK alone
tapi another 3 countries :)
dan as usuall
akak akan gerak sendiri
without travel agency :)


Thursday, June 7, 2012

orange boy


let kira mamarazzi hari nier
ohh
kita skodeng abg orange !!!


 chomel gak


haha boring tunggu kawan dia
see mulut dah masam hhehe


alamak
jeling kat akak plak
takut !!!! nak nak

visitors' country

free counters