Tuesday, June 5, 2012

A380 ..dream to fly higher


kalau uols perasan in airlines industry sekarang
everyone is talking about the new 380
yang baru jer sampai ke KL dan will start
the commercial long haul in july


amat gagah kan
so nice


uhh
1st class
mewah sangat
sesuai ngan harga tiket kan


and this is economy class
space yang lebih luas dan audio yang lebih quality
yummy tak terasa 13 jam perjalanan


dan the crew also dipilih dari yang terbaik ..
and as traveller 
akak wish to be among their first honor guest
..kan best travel in style


7 comments:

  1. Tak berapa suker dgn warna kerusi dia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang buss n first class ok not..but akak tak suka yang economy..buruk nampaknyer kan

      Delete
  2. flight MAS gi london je kan.. nak ikot!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. will fly to Aust as well when the next flight is coming

      Delete
  3. oh yes.....first class cam booth individual.....tapi bila la nak merasa....

    GSU

    ReplyDelete
  4. mcm bestla...tp tunggu je mcm mana nanti pas first flight dia...kalau australia pun dia gi sydney..ganti B747-400...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters