Monday, June 18, 2012

as per ur requested ...


ada yang request more pic abang sesat tu
so akak ngan baik hati tunaikan permintaan uols
hehehe



so the hot body :)
but i lebih suka tengok bahu dia dari belakang


ehh abang nier macam geget bibir jer naper??
dah tak tahan panas ker ??

xoxo
gossip gurl

30 comments:

  1. sedapnya bdan
    rimau ke akak
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. sgt hot jantan ni kak mirch..curlass sgt..huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. Thanks Diva mirch.....saya sangat menghargai update ini....

    GSU

    ReplyDelete
  4. lean fit...mcm rimau jek, ye Kak Mirch?

    ReplyDelete
  5. kak mirch,

    tak de keh adegan-adegan yang panas?
    hehe.
    badan best, barang pun mesti best kan?

    ReplyDelete
  6. Nak tgk bebird dia kak mirch! Hehehe

    ReplyDelete
  7. as per ur requested? wakakakaka adoiii nyah, english ko gagal.. cek dulu grammar uols dulu.. x kan gile birkin bagai tp english grammar ko fail... buat malu kaum bapok je nok. ade per mane leh ade request"ed". epic fail.

    ReplyDelete
  8. Lean and fit just like many of us who share the same taste like it very much!!! Curless you Kak Mirch!!!

    ReplyDelete
  9. Lean fit and delicious!!! Yummy!!!

    ReplyDelete
  10. that v shaped hip mmg superb...

    ReplyDelete
  11. akak...boleh tak bagi pass key yang baru..dah beberapa kali minta..plzzz

    ReplyDelete
  12. bdn dia mcm bdn adik bongsu ani..*nanges

    ReplyDelete
  13. wow.. nice bod.. geram sgt.. luv it mirch.. tq

    ReplyDelete
  14. sedap body dia ni, kalau dapat peluk pasti best...

    ReplyDelete
  15. gorgeous,.. walaupun censor muka.. tetap nampak cheeky

    ReplyDelete

visitors' country

free counters