Thursday, June 7, 2012

happy bufday bucuk !!! (update version)



ingat tak pasal my entry minta suggestion pada uols about the present i should give to hubby ?? kalau tak ingat lets  click hat sini 


so pada uols yang tinggalkan komen kat entry tu..as akak janji dulu akan dapat gift dari akak kan,,,so merasa uols tuntut dengan cara berikut.


1. uol click pada link kat atas atau pegi terus ke entry tersebut.


2. pegi ke ruangan komen


3. uols tinggalkan e-mail uols DENGAN menekan reply pada massage asal uols..


nanti akak akak post kan hadiah ittew..


just cara akak appreciate ur time tu leave a comment :)


okies




abang dapat dua hadiah ker??
nan ado sebab wife dia ne tak kaya mana
so uols abaikan jer satu lagik tu sbb kebetulan my KB pun sabut bufday dia
so sakan la satu hari akak merantau satu KL nak beli hadiah terbaik untuk insan penting dalam hidup akak kan




lallala
dia tengah senyum sampai nampak gigi puteh dia
hehehe
damn he so happy :)




dah buka sarung
hehehe
apa lagik kalau bukan NEW I -PAD !!!!






now dia dah pedulikan akak
sibuk ler ngan gajet apple dia
uhhh sibuk suruh ajar nak download pelbagai
pastu.nak main pun bawa i pad masuk bilik uhhh



26 comments:

  1. 1st~ WOW hensemnya laki akak... jeles..... btw ipad tu boleh rakam aksi HD... ahahha apapun happy birthday laki akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti akak sampai kan wish uols

      Delete
    2. Kak, ni hubby akak dari dlu kan... kekal org yg sama... hehehe mcm ne petahan umah tgga..

      Delete
  2. wah..ungtunglah bucuk u ols...
    biler la nk dapat ipad ini... :)

    ReplyDelete
  3. amik gamba n video gne ipad x time main? ekeke.. sweet je tgk die senyum. bertuah akak :D

    ReplyDelete
  4. bertuah sgt dia! i pn ada new ipad, mcm2 leh wat hehe. mesti die sgt happy dpt hadiah nih!

    ReplyDelete
  5. untung la kak mich. hensome laki u mich.. gongrat... ske2...

    ReplyDelete
  6. dah buat spt mana arahan hehe. tq mirch ! <3

    ReplyDelete
  7. oh em gee

    new ipad uollss

    *gasp!!

    ReplyDelete
  8. wow..ipad ye..nod bad juga idea tu..haha.camne lah Mirch leh terpikirnk bg ipad?

    ReplyDelete
  9. best tu....hehhehhe
    nak gak hadiah......abebotak@gmail.com

    ReplyDelete
  10. untung r die dpt ipad dr mirch pas nie ley r tngkp pic hot2..hihiih

    ReplyDelete
  11. so sweet.. i rasa mmg berbaloi utk org yg kte sayang..:)
    i'm sure dia happy.. as return for you.. priceless, tak ternilai org tersayang happy dgn gift kte..

    ReplyDelete
  12. Best nyer dapat i-pad... huhuhuhu, xpernah pun dapat present cam tue.. hmmm

    ReplyDelete
  13. kan....
    dah kate dah...
    lelaki ni suke something yg berguna n leh buat dia enjoy...
    hehehe
    sukenye dia...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters