Sunday, June 24, 2012

pulih dari kekabutan ...


sorry akak mediamkan diri sekejap
sebab nyer kekabutan i photo kat lappy akak :(
nasib baik ler ada KB akak yang sudi menolong
kalau tak !! nanges sakan akak sebab photo nakal
yang latest dalam tu semua, tak der backup
so sebab akak happy
lets gegurl wat entry nier


ramai plak yang suka pic badan dia
so gegurl kongsi lah model underwear nier
so tak yah password
jeng jeng jeng


kan
merasa bonjolan yang hebat ittew
akak suka sangat uols


sporting sangat :)
suka lah camnier


lalla
dia panas !!!!!


23 comments:

  1. kak mirch nak new password..da mintak ritu...hmmmmm.......

    kucinghitamlegap@yahoo.com

    thanks

    ReplyDelete
  2. mmg panas...
    sb tu dia nak bukak semua...
    nak tengok dlm spender tu...
    ade cobra x...
    nakkkk

    ReplyDelete
  3. sexynyerrrrr badan die nih akak...uhhh...merembesss..!

    ReplyDelete
  4. chantik bonjolan ituw.....akk nk new passkey.. putra.haziq@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. wah badan dia kurus tapi ada tone. sedap tu

    ReplyDelete
  6. gerenti jilat abis satu badan....best5

    ReplyDelete
  7. gerenti jilat abis satu badan..best5

    ReplyDelete
  8. terima kasih.....erh saya still tak dapat pass...

    GSU

    ReplyDelete
  9. dia panas and dapat memanaskan akak di katil akak , best

    ReplyDelete

visitors' country

free counters