Monday, June 11, 2012

sooo RED !!!


seblum nier akak cover iPad akak ngan grey color
tapi ittew sebulan sebelum akak belikan hubby i pad
dan masa beli kat dia tu tak der budget utk cover
 so sehari suntuk dogol jer iPad dia
dan kebetulan plak minggu tu we ols busy 
nak gie holiday kat HRC Penang
so merasa tak sempat nak beli yang baru
...so akibatnyer cover iPad akak dah kena curi


so berbogel lah i pad akak seminggu
wlpun ada clutch CK tapi mcam sayang nak lanyak
dan kalau nak beli kat apple reseller
merasa la melayang RM150 untuk smart cover
tu belum yang ada cover belakang skali


hingga akak merayau ke low yatt
dan terjumpa this casing
just RM90 with ver gud quality


bukan setakat smart cover depan jer
it came with back cover as well
and it's so RED
luv to maximum!!!


9 comments:

  1. holiday penang....hati2 kak ombak besar....kang hanyut lak....hehehee....btw hepi holiday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah balik dengan selamat :) alhamdulillah

      Delete
  2. RM 90 jer...? Kat Mines i kena bayar 100++!....so lukcy la diva.....saya beli brand sama, cuma blue in colour...

    GSU

    ReplyDelete
  3. GONG XI FA Caii mirch hihihi

    ReplyDelete
  4. Red! The color of Diva which is so you Kak Mirch!!!

    ReplyDelete

visitors' country

free counters