Tuesday, July 31, 2012

lawatan ke Bangkok


sebenarnya lawatan akak ke Bangkok bukan sengaja memilih ramadhan
tiket nieh dah lama beli so biasa la
tergedik sebab murah kan so rembat jer
bila dah lama baru sedar yg tarikh tu adalah bulan ramadhan
so tak kisah la kan akak redah jer


akak dah lama tak datang Bangkok
dah 6 tahun agak nyer :(
cuma sekali tu tergerak dtg sini sebab nak teman akak 
dan slepas lama xdtg inilah kelihatan :)
ohh airport baru dan canggih !!
i like it 


dan gigih kan akak merayau mencari pusat hiburan
dan habislah jugak pahala puasa akak hari tu
yay !!!! **opss lupa hari fly x pose
dah jumpa dream boy :)


dan opsss
akak beli persiapan untuk berperang :)
sebab budak ittew istimewa harus perasa lain skit
heheh strawberry heeh

Monday, July 30, 2012

arghhhh


akak kembali uols
:) :) :)


ehh naper katil nieh bergerak ??


ohhh berselerak nyer !!!!!


Thursday, July 26, 2012

tolong yer


sebelum akak pergi cari kucing siam
mengikut jejak mama sher
lets gegurl tinggal 'penjaga' blog 


opsss
seksis la plak guard akak nieh
dah tak pakai baju
pastu tengah betol kan anttena


hheh kan dah kena marah
terus dia pkai baju
yang pelik senyum-senyum plak tu


apa pun budak nieh mmg baik
tak caya tengok gigi dia
putih oocay
dann bau pun harum wapun lepas main bola **pitam

Wednesday, July 25, 2012

short break


heheh tetiba plak terkeluar passport :)


may be this is the best time for me to take break
akak berpuasa diperantauan jer untuk few days :)

Tuesday, July 24, 2012

hot daddy ...


semalam akak singgah kat PARAM
masa sibuk beratur untuk popia basah yg terkenal ittew
mata akak tertumpu pada abg nier


ohh 'young daddy
chomel gak :)
dan baby dia pun baik jer tido wpun keadaan panas


kat pic nier not really show his charisma
cuba tgk kat luar 
manis argh muka daddy nieh :)


Monday, July 23, 2012

sedikit persiapan ...

dah masuk hari ketiga kita berpuasa
hari nier akak rasa letih gila
mungkin sebab tak sahur :(
lepas abang baik akak mlas la nak bangun sahur
so akibatnya hari nier rasa lemau jer badan


apapun akak percaya 
hehe uols semua dah wat persiapa sedikit sebanyak untuk raya kan
dan akak plak oppp
baru nak design baju raya ???


hhehe
akak dah wat baju raya sedondon with hubby
so merasa la color meriah tahun nier :)
no more natural or earth color


hehhe 
kempis plak perut hubby
kalau tak dulu dah vuncit hehehe


Sunday, July 22, 2012

kaseh dia ...


Shukran untuk nikmat yang diberikan oleh Nya :)
dan tahun nier nier akak seperti tahun2 kebelakangan 
menyambut puasa dengan orang yang tersayang
yer lah kalau uol tinggal sorang2
nak balik kampung semata-mata nak bersahur 
bagi akak perjalanan hampir 4 jam normal drive boleh lagik
tapi campur kesesakan luarbiasa tu yang tak tahan
so every year akak akan berpuasa di KL jer
dan sudah pasti yang ditunggu nak tengok si hubby 
dapat atau tidak berpuasa di hari pertama Ramadhan :)


dan kali nier
abang masih berupaya balik :)
kami bersahur selama dua hari
dan juga sempat berbuka untuk dua hari pertama
dan jugak sempat sembahyang terawih bersama :)
**dan akak berharap akan berkesempatan lagi nanti
normally akak akan sensitive pada hari pertama puasa
kalau dah next few days normally akak tak kisah sorang2 pun nak berbuka or bersahur
dan kisah abang pulak ..dia suka makan kat rumah
dan normally sahur akak kena masak sendiri
katanya dah balik umah wife 
kalau makan dikedai baik tak payah hehe
so cuma berbuka jer kami akan beli apa yang teringin nak makan
dan abg mcam biasa mesti nasi dan nasi hehe

Friday, July 20, 2012

salam ramadhan


so mulai malam nieh
bermula lah entry suci dalam blog gegurl
walapun akak tak begituh sangat :)
apapun tak baik kan nak kurangkan pahala uols
yang sedia maklum mmg dah kureng
with entry panas :)


motif tetiba kuar beras?
heheh akak baru beli sebab nak rasa kucing siam nan ado
so beli jer lah beras siam **nanges
heheh nak masak lah bulan puasa nieh


plus ada olive oil
orang pesan kalau nak buang 'lemak'
masa uols masak benda yang bersantan
or yang berminyak letak nier skit
boleh burn ur fat hat badan..
betoi ker??


hahah bukan lagik anak ikan
bahkan mak bapak ikan dah ada :)


heheh daum kesum
akak nak masak asam pedas tgh malam nanti
sementara tunggu suami balik :)
mmg 1st day puasa normally dia balik since past few years :)
kalau tak harus akak nangis nak sahur and berbuka sorang2 masa 1st day
occay lah... uols plak ada citer tersendiri for sure kan?
selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak 



Thursday, July 19, 2012

seterusnya ..

masih ingat pada abg lift ???
lets pita saksikan seterusnyer


opss naper underwear dah senget ??
jeng jeng jeng


hanya satu


akak suka sangat tengok budak chomel nier makan
tapi sayang sbb penataan cahaya tidak baik **ayat skema


tapi naper satu jer?
dah tajuk pun camtu hhehe
jemput lunch :)


Wednesday, July 18, 2012

urutan kasih (I)

lupakan sekejap isu last entry
kali nier kita nak manjakan badan :)
dah penat bekerja so
sekali skali dapat mengurut badan/kaki kan best 


uhh
dapat plak abang mengurut datang umah
sediakan cream jer :)
tak der tak per losyen badan pun best
argg mula-mula sakit tapi sedap


yes abang
hehh


opsss badan abang kekar
patut urut  pun sedap :)


Monday, July 16, 2012

mari membasuh ...



dah lama akak tak membasuh baju 
so lets kita cuci baju sesama nak??




tu dia Fab dah ada
so jalan kan tugas uols
....
..
..
.


video


my last video sebelum akak bersara :)

Wednesday, July 11, 2012


ingat tak kes
TERLEBIH ??


heheh saksikan 
adegan lanjut dengan 


jom teka


now uosl tengok pic dibawah dulu
and pastu  jawab persoalan akak


agak nyer nie uniform mana???
lalala agak mencabar kan
sebab selalunyer
hijau coreng2, biru. putih
ataupun orange ..nie macam pengawal keselamatan ker??
tak kan lah


Tuesday, July 10, 2012

add photos


ok lah
lets gegurl sambung anak ikan baju hijau


merembes akak tengok dia 
terbaring dan rela diperlakukan sesuka hati akak
**pitam


agaknyer
bila dia makin besar
makin kembang 'kepak' dia :)
dan nasib baik dia jenis yang kulit fair
so walaupun berjemur masa latihan
tak ler nampak hitam legam macam sorang lagik tu
heheh


Monday, July 9, 2012

sedappp


sekarang nier kan 
gegurl rasa cam kena tukar nama baru
dari gegurl ke akak maggie
sebab selalu sgt jantan datg umah akak nak makan maggie segera hehheh


mungkin maggie akak special
sebab akak masak ngan penuh keikhlasan
dan kasih sayang ***matilah akak perasan

ophhhh panas abg nier cakap
kena hembus kasi sejuk :)


gaul-gaul
and kacau sekejap


ermmm
lazat :)


kan abang !!!
pandai gegurl MASAK .....


Sunday, July 8, 2012

in advance ..


yeah
akak so happy
belum sampai bufday akak lagik
dah dapat present :)
kira advance lah
so lepas nier akak boleh layan lagu
ngan lebih stylo
dan lebih penting dengan berkualiti tinggi


atlas??
tak pernah dengar !!
kat Asean nieh hanya ada sole distributor
kira macam re-seller untuk brand nie
dan  normally sapa yang amat mementingkan kualiti audio sajok yang biasanyer
memberi perhatian kepada brand nieh
maybe atas faktor harga dia yang mmg mahal


yeah BOSE :)
but aper benda ??


it is headphone
and OE2i is designed to fit most of apple products
so yg nie ada remote yang boleh control panggilan masuk for example
so pas nie bleh layan lagu ngan lebih kushuk :)
ok lah..akak layan lagu jap so uols
leh terus kan membaca blog akak
lupa..sekarang akak tengah menghusya
untuk membeli yang product dia yang lain
erm.. tapi serius part is harga kat key ell
mmg mahal nak mampus..tak tahu sebab per
may be due to tax yg tinggi 
or company nie yang ambil % profit yang melampau



Friday, July 6, 2012

anak ikan hijau kembali

ramai plak minat anak ikan nie
so lets akak share pic dia lagik


alamak 
blur plak :)
jap tau akak cari pic dia yang lain


heheh
yang ni ok ??
ramai anak ikan suka renoma :)
ttba teringat plak
anak ikan a.k.a bapa ayam tuh


haha dia malu so
kena cover muka yang chomel tu :)


lalala 
tangan sapa yang glenya??
**opss betoi ker auntie sher ayat cam tu ? hehe


ngantuk..jom minum


pagi jumaat nier macam best
sebab keje macam half day jer :)


ngantuk lagik ??
jom minum


in real kan
this guy is more yummy 
dan body kekar :)


tengok gaya dia duduk
uhh
manly sangat


opss cik cki kan depan 


ermmm akak nak kamu !!!

Thursday, July 5, 2012

dari belakang


uols ingat tak anak ikan baju hijau tu ??
kalau tak ingat
cuba check previous entry


and this one
pic dari belakang
nak yang depan plak..??
jap yerkkkk


Wednesday, July 4, 2012

berwajah baru


tetiba jer macam nak buka production house lah
ok ker uols idea akak tu ??
padahal seblum nier nah wat
cuma rebranding gituh

maybe as starting lets 


so aper komen uols heheh
bleh ganti raja azmi hehhe


floral trousers


dah lama akak perhatikan this trend
what it look like bila guy wearing floral trouser


pencetus gaya... price pelayo
and gosh..cun uols


bertambah ramai yang menggayakan
bila zara released in market
yummy


see tak hilangpun maskulin
kalau uols wear this cute trouser
so cam nak try lah..kat key blum spai lagik :(


visitors' country

free counters