Friday, July 6, 2012

anak ikan hijau kembali

ramai plak minat anak ikan nie
so lets akak share pic dia lagik


alamak 
blur plak :)
jap tau akak cari pic dia yang lain


heheh
yang ni ok ??
ramai anak ikan suka renoma :)
ttba teringat plak
anak ikan a.k.a bapa ayam tuh


haha dia malu so
kena cover muka yang chomel tu :)


lalala 
tangan sapa yang glenya??
**opss betoi ker auntie sher ayat cam tu ? hehe


30 comments:

  1. Huh! sedap sungguh anak ikan, ada pecs dan abs keras! beruntungnya!

    ReplyDelete
  2. oopps.. ada pulak TG tu interframe?? huhu...

    seronok dapat duduk atas perut 6 packs tu.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pling seronok dapat yang tersorok tu hehe

      Delete
  3. **opss betoi ker auntie sher ayat cam tu?

    HAHAHAHA...tu la, Auntie Sher dulu kt blog lama2 suka ckp mcm tu bila ada tgn enterframe.. =D

    ReplyDelete
  4. ellow..im new here..jelez tgk sng2 jer owner dpt anak ikan niey...cm ner ek nk pancing anak ikan body cam niey..harap owner dpt share la ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. curlass jwpn kak mirch! suker3... =)

      Delete
    2. blh xda masalah nk u contact i n email..

      Delete
    3. ada klu nk i blh ejust..

      Delete
  5. yang ni nampak sedap >.< tapi nak jugak tengok yang da password.

    aiman nak minta passkey baru boleh x?
    yang lama macam dah tak dapat pakai pulak

    tadi try tak dapat

    thanks in advance :)

    boboi.jahat@gmail.com

    ReplyDelete
  6. OOOOOOOOuhhhhhhh......puas.....


    GSU

    ReplyDelete
  7. tak tahan tgk six pack dia.. huhu

    ReplyDelete
  8. Kak mirch ley goreng telor atas abs die yg mcm batu bate uh...tgn tu nk kne babah uh..hee..kak mirch,mtk pass key bole... hotmenaimran@yahoo.com.

    ReplyDelete
  9. nak minta password leh x?
    dinzy85@gmail.com

    ReplyDelete
  10. nak tau password leh x?
    dinzy85@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Hi...macamana nak dapat password...tolong ajarkan...

    ReplyDelete
  12. Nak password!!~~ Please

    ctk2hood@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. cantek badan diaa.... kak, nak pasword boleyy ;P mynamenizam@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters