Sunday, July 8, 2012

in advance ..


yeah
akak so happy
belum sampai bufday akak lagik
dah dapat present :)
kira advance lah
so lepas nier akak boleh layan lagu
ngan lebih stylo
dan lebih penting dengan berkualiti tinggi


atlas??
tak pernah dengar !!
kat Asean nieh hanya ada sole distributor
kira macam re-seller untuk brand nie
dan  normally sapa yang amat mementingkan kualiti audio sajok yang biasanyer
memberi perhatian kepada brand nieh
maybe atas faktor harga dia yang mmg mahal


yeah BOSE :)
but aper benda ??


it is headphone
and OE2i is designed to fit most of apple products
so yg nie ada remote yang boleh control panggilan masuk for example
so pas nie bleh layan lagu ngan lebih kushuk :)
ok lah..akak layan lagu jap so uols
leh terus kan membaca blog akak
lupa..sekarang akak tengah menghusya
untuk membeli yang product dia yang lain
erm.. tapi serius part is harga kat key ell
mmg mahal nak mampus..tak tahu sebab per
may be due to tax yg tinggi 
or company nie yang ambil % profit yang melampau



10 comments:

  1. Replies
    1. mahal uols..beribu uols... yang 3-4 ratus tu ciplak nyer

      Delete
  2. wowwwwwwwwwwwwwwwww .. bose tuhhhhh ... cayalahh akak ...... power2

    ReplyDelete
  3. mama rasa sebab tax yang tinggi kot
    nak jaga produk Malaysia kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. may be la mama... nak beli speaker lepas nie kena beli kat over de sea

      Delete
  4. Saya pun suka Bose nyer sound system.. kat rumah ni dah ada 3 Bose nyer portable & bluetooth speakers. Cuba kakak tengok kat FB wall saya.. tapi kena cari la pelan-pelan sebab banyak pics!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru tgk ur Bose :) akak pun nak tambah satu lagik

      Delete
  5. sentaaaaapppppppzzzzzz......Diva Mirch is soooo prosperous....saya cemburu bangatzz...

    GSU

    ReplyDelete

visitors' country

free counters