Wednesday, July 11, 2012

jom teka


now uosl tengok pic dibawah dulu
and pastu  jawab persoalan akak


agak nyer nie uniform mana???
lalala agak mencabar kan
sebab selalunyer
hijau coreng2, biru. putih
ataupun orange ..nie macam pengawal keselamatan ker??
tak kan lah


49 comments:

  1. Kadet Senior TLDM / Abang KTM.. Hehehe..

    ReplyDelete
  2. JPA kak :)


    Ahmad Davies -

    ReplyDelete
  3. Mcm pegawai tntra udara kut... Nak2...

    ReplyDelete
  4. anak ikan baju ijau ke ni? navy uolls

    ReplyDelete
  5. Markas Pendidikan dan Latihan di Jalan Semarak

    ReplyDelete
  6. tettttttttttttt
    jwpnnya TLDM

    ReplyDelete
  7. tetttttttttttt
    jwpannya Kastam Laut

    ReplyDelete
  8. security guard.
    mcm kat kLcc tue..

    ReplyDelete
  9. erm..rasanya ...memang security private nih....

    GSU

    ReplyDelete
  10. Ni mesti kerja kaunter train ni

    nak password mcm mn ek?

    ReplyDelete
  11. majlis bandaraya kot.. :p
    akak.. cmne nak mintak password..
    plzzz
    nama_sy@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Kak mirch, kalo betul sy nak password tau... hehehee...

    Keretapi Tanah Melayu (KTM) kan? kan?

    zalzal62@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. SECURITY UITM!!

    heeee...terer tak??

    nak passkey..

    ReplyDelete
  14. memang pengawal keselamatan

    ReplyDelete
  15. memang pengawal keselamatan

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. pandai lah suci..harus ada kitab uniform Jilid ke 10

      Delete
  17. security UiTM sebab 1 jer petunjuknya.... hehehee...

    zalzal62@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. nak pasword bleh tak?
    gezz79@live.com

    ReplyDelete
  19. wei,,,bg aku no tel orang ini mana tau aku boleh ratah badan dia,,mcm best plak kalau dia fuck lubang jubur ku,,,,,,,0133279370

    ReplyDelete
  20. Bkn security nih.. Ini uniform pandu putri ni.. Bahaha

    ReplyDelete

visitors' country

free counters