Sunday, July 22, 2012

kaseh dia ...


Shukran untuk nikmat yang diberikan oleh Nya :)
dan tahun nier nier akak seperti tahun2 kebelakangan 
menyambut puasa dengan orang yang tersayang
yer lah kalau uol tinggal sorang2
nak balik kampung semata-mata nak bersahur 
bagi akak perjalanan hampir 4 jam normal drive boleh lagik
tapi campur kesesakan luarbiasa tu yang tak tahan
so every year akak akan berpuasa di KL jer
dan sudah pasti yang ditunggu nak tengok si hubby 
dapat atau tidak berpuasa di hari pertama Ramadhan :)


dan kali nier
abang masih berupaya balik :)
kami bersahur selama dua hari
dan juga sempat berbuka untuk dua hari pertama
dan jugak sempat sembahyang terawih bersama :)
**dan akak berharap akan berkesempatan lagi nanti
normally akak akan sensitive pada hari pertama puasa
kalau dah next few days normally akak tak kisah sorang2 pun nak berbuka or bersahur
dan kisah abang pulak ..dia suka makan kat rumah
dan normally sahur akak kena masak sendiri
katanya dah balik umah wife 
kalau makan dikedai baik tak payah hehe
so cuma berbuka jer kami akan beli apa yang teringin nak makan
dan abg mcam biasa mesti nasi dan nasi hehe

10 comments:

  1. hihi....ayat last tu mmg sejuk lak dengar..

    " nak balik umah wife,kalau makan dikedai baik tak payah"

    mesti air tgn kak mirch sedap kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nan ado sedap, cuma hubby akak jenis tak banyak karenah bab makan :)

      Delete
  2. selamat meneruskan ibadat bpuasa....

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa mirch.
    baju raya nanti sedondon ngan hubby eh.

    ReplyDelete
  4. sweet sgt...luv luv luv =) selamat berpose kak mirch ^_^

    ReplyDelete
  5. sedapnya makanan berbuka puasa kak dulu

    ReplyDelete

visitors' country

free counters