Friday, July 20, 2012

salam ramadhan


so mulai malam nieh
bermula lah entry suci dalam blog gegurl
walapun akak tak begituh sangat :)
apapun tak baik kan nak kurangkan pahala uols
yang sedia maklum mmg dah kureng
with entry panas :)


motif tetiba kuar beras?
heheh akak baru beli sebab nak rasa kucing siam nan ado
so beli jer lah beras siam **nanges
heheh nak masak lah bulan puasa nieh


plus ada olive oil
orang pesan kalau nak buang 'lemak'
masa uols masak benda yang bersantan
or yang berminyak letak nier skit
boleh burn ur fat hat badan..
betoi ker??


hahah bukan lagik anak ikan
bahkan mak bapak ikan dah ada :)


heheh daum kesum
akak nak masak asam pedas tgh malam nanti
sementara tunggu suami balik :)
mmg 1st day puasa normally dia balik since past few years :)
kalau tak harus akak nangis nak sahur and berbuka sorang2 masa 1st day
occay lah... uols plak ada citer tersendiri for sure kan?
selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak 



8 comments:

  1. hi....aqaq.....selamat berpuasa yer....thx hiburkan kitaorg semua ngan posting u yg original tu

    ReplyDelete
  2. olive oil burns fat? that is whole lot of bullshit!!

    but!!!

    its rich in antioxidants and good fats..

    so go on sistah.. lather in on your food..
    tpi nk kinky lather kat badan pun okay jer.. after all its a good moisturizer... ;)

    ReplyDelete
  3. kak mirch, sempena ramadan ni buat ler sesi resepi, ala buat yg simple2 untuk org bujang, bley saya belaja masak, kalo tak dapur tu hanya hiasan jer hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak cuba yer sebab akak x pndai masak pun ...

      Delete
  4. Assalamualaikum, Kak Mirch...
    Saya teringin nak explore blog Kak Mirch yang Melatoppp niee... Tapi tiap kali saya nak bukak nape ade passkey... Macam mana nak dapatkan passkey tu... Kena bayar dulu kea...

    ni email saya... tengkureizlan@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters