Thursday, August 16, 2012

memberi laluan ... **promo sempena syawal


gegurl ingat kan semalam memang last entry
tapi terpaksa wat satu lagi entry
sambil sibuk mengayam ketupat
so for sure uols dapat hidu sesuatu kan
..
yeah sesuatu yang penting akan berlaku
heheh yerlah setidak nya dalam PLU


apa lagik kalau bukan kehadiran abang muskul
dan muka cute tak henggat nieh :)


opsss salah wording
heheh coming now live
blog yang akan mencatat rating yang tinggi
sila click di HANGATTTTT


p/s : always pasal jantanz but they forget the real story is about the value of friendship... and they will never appreciate and understand the meaning

12 comments:

  1. thanks uols...
    mama terharu sangat dua diva tersohor sudi promote blog mama yang hanya ada more pic less talk...ha ha ha
    my vintage collection mcm LV vintage

    ReplyDelete
  2. terbaik,...entah ada entry terbaik untuk malam raya dan sempena berhari raya

    ReplyDelete
  3. cutenyee!!! geram sgt hehehe..
    mamaa za.. rindunyee

    ReplyDelete
  4. Kak Mirch yg baik hati..nak minta passkey boleh?
    (samjunior866@yahoo.com)..thanks
    -Sam Juni@ Facebook-

    ReplyDelete
  5. mintak password kak...
    adik_shazzy@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  6. mama.....bile nak update entry????lame sngt dah tunggu ni......

    ReplyDelete
  7. kakakkk nak jugakk passkey (tasha_1092@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. uols rase hanye melayu je yg ade bdn mantap mcm ni ke? wat bout other races mcm pinoy n thai, uols minat?

    ReplyDelete

visitors' country

free counters