Wednesday, August 15, 2012

dengan tulus ikhlas ...


hai uol
dah habis ker redah mall?
dah melawat bazaar TAR ?
sogo dah singgah ?
Pav the jengah !!
apapun uols jangan lupa zakat tau
yang dah berlaki dan tinggal sekali
boleh la minta dia bayarkan hehe
kalau yang tinggal asing2 macam akak
so kena la bayar ikut zon/negeri masing2 :)


apapun WAHHHHH
anak bulan dah nampak la uols
so esok boleh raya **pengsan
..
..
apapun back to purpose
rasanya ini entry yang terakhir akak bagi bulan ramadhan
sbelum akak berangkat ke my HOMETOWN bak kata Adele
so harus akak mohon ampun dan maaf
pada si tua tu ....:(
sapa lagik kalau bukan auntie Sher kesayangan uols tu
sebab akak dah caras si Seven **opsss merasa ciknek dia yang besar tu
dan merasa ambik pix kis :)
jap jap akak over plak

..

..
the fact is kami tak gaduh pun
akak bukan lah akan rampas laki baik kawan akak sendiri
kalau orang lain mungkin ada niat/wat tindakan macam tu
tapi akak tak der la sampai tahap kemaruk jantan tahap gaban
ataupun jantan tu setakat tido ngan nyah lain so jangan la nyah tu perasan dah jadi laki bini kan
opss 
apapunn back to our case
it's more SHARING IS CARING


 kan ...harus la hidup kami lebih bahagia
dengan pengkongsian suami yang muda bersama-sama
heheheh tak gitu auntie ??
muah muah muah

dan

terimalah kad raya gegurl :)
opsss seksi kan kad raya tahun nieh :)
pada uols akak ucapkan selamat berhari raya
maaf zahir batin
nikmati hari bermakna ini dengan orang yang uols
sayang terutama family, dan juga anak ikan **opss silap dengan couple uols
wat lah sedekah apa yang patut **bukan cikcur ya
dan pada yang rindu akak 
sila datang beraya ke sini pada raya ketiga untuk beramah mesra
sebelum akan menutup blog untuk sementara :)


p/s: akak tak berdendam pada sesiapa, yang lepas jadikan pengajaran dan membuat kita lebih kenal mengenali hatibudi masing-masing. Akak berdiam diri bukan membenci sekadar menjadikan suasana tidak keroh, bukan apa yang dah buat salah terang lagi bersuluh ego tak nak mengaku salah, kenapa ada orang lain yang berlebih2 ?? Mungkin cikmon membuat pertimbangan kurang waras, akak paham.. :)

jap jap 
patut lah entry akak semalam macam tak lengkap
biasalah lah kan uols sebagai pompuan
dan sebagai fashionista 
terasa style akak tak complete
kalau tak der nier


present to uols
clutch raya akak !!!!**serius 


19 comments:

  1. cantiknye clutch :) padan kan dgn akak lagi lawa :)

    ReplyDelete
  2. uhm yer lahhh tuee mekkk!!

    selamat hari raya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga untuk madu akak

      Delete
  3. Xnk kalah nie..hihihi..nak lawan Lady Gaga ek??hihu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan x nak kalah tapi nak setanding jer heheh

      Delete
  4. you two ladies nih kan...tapi yer la...he is young....ini masa dia....

    GSU

    ReplyDelete
  5. minal aidil wal faizin
    maaf zahir batin yer..

    njoy ur raya~

    ReplyDelete
  6. mama suka sangat dengan clutch raya akaq
    Nway mama jugak nak wish selamat hari raya ..

    Mama nak tumpang promote blog suka-suka mama...

    http://celotehmamaza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila bayar invoice promo yang telah disiarkan... harap maklum hehhe

      Delete
  7. selamat ari raya mirch maaf zohir sajok batin tak hado.
    baru dpt online nih

    ReplyDelete
  8. tak lewat i ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin

    ReplyDelete

visitors' country

free counters