Sunday, September 30, 2012

dah bertukar ...

hehe
tajuk entry cam ngeri
or lawak pun ader


yang gegurl maksud kan
abg nier dah 'membesar' 
x best sesangat

Friday, September 28, 2012

jantan melayu terakhir


lets kita snap snap
boring lah kalau asyik terbaring atas katil jer kan


opss
abang petak !!!


ohhh lengan ada ketul2
wat akak cair lah
kurus and tinggi !!!
muka plak very der melayu terakhir

badan tak der lemak2
suka lah 


oooo serius plak bincang 
heheh nak nak


pusat chomel


lets kita tengok pusat si chomel nieh
alamak blur jer pic ittew
jap jap


akak zoom
opss silap gegurl snap new pix


heheh chome la pusat dia **pitam
and i realise this anak ikan suka colour biru
cam hubby gak ***ermmm terus akak capai tdung insaf


H&M


finally
the most long wait store H&M 
dah membuka pintu mereka kepada cust Malaysia
dan tanpa malu2
akak mengakui sebagai pembeli tegar setiap kali ke euro
tetap akan beli baju2 terutama masa kat PAris sebab 
the variety and design lagik best dari london
cuma bila buka kat KL 
huhuu nanti ramai la plak pakai baju sama kan
tambahan plak faktor harga yang cikmur
harus la bersepah !!!


apapun
atas factor no need to travel kan utk beli baju nieh kat o/sea
lets akak preview untuk uols yg tak sempat singgah lagik
GLAM.. that is gegurl akan cakap
better than Singapore
as well certain store kat london sendiri


product wise sama jer mcam kat euro
tapi for sure ada yang dia org carry 
ada yang tak ...


for me 
its gud enough
lagipun kalau bawa terlampau banyak x guna
i dont think malaysian people
is fashionable enough to wear design yang pelik2
heheh


uhhhh
suka la yang earring biru :)


Tuesday, September 25, 2012

version 'terang'



ok akak malas nak menulis
so akak dah switch on the light


Monday, September 24, 2012

uhh gelap



hi uols
lama akak berblogging
malas la nak up date blog nieh


apa pun lets la masuk umah akak
ehh tapi napa gelap sangat ??
tak bayar electric ker 


pandai-pandai la uols


Thursday, September 20, 2012

y i luv instagram


i know bukan gegurl jer gila this apps
ramai lagi kan


it make beautiful pic become perfect 
kan kan kan


goshhhh
smile darling
note:sebab kuar kan screen besar terus lari size pix

Wednesday, September 19, 2012

anak ikan kurus


walaupun akak suka anak ikan
or jantan yang kurus berbanding yang chubby
but tak nak ler kurus camne


opps
D&G katanya ...harus danau kota heheh
yang terlepas saring sebab dia cute gak
dan batang nyer eerm yummy
sebab tu akak boleh repeat order **opss


hheheh
dah menonjol
cuba uols gak besar mana tu??

Tuesday, September 18, 2012

nice lah :)


dah lama x snappy
agaknyer skills akak dah kureng
apapun lets la cuci mata dulu


sila pilih ada tiga teruna pingitan heheh
dan yang pasti taste akak si rambut panjang tu
ayooo chomel lah


walaupun kurus but suka la gaya dia
dan akak rasa mamat nier indon kot
sebab kawan dia cam tu jer akak tengok dari jauh
apapun asal kamu
u're hot !!!


Monday, September 17, 2012

dot dot dot


berapa banyak dot kan
so merasa this is
pelkadotdotdotooto
heeheh


my new 
..
.


pandai pun
dot my marc jacobs
suka bau dia
as well


it come with very nice bottle
so cute


letss guna flashhh
opss malap la plak


just perfect 
so girlishk kan !!!
but its me gegurl **pitam kanak2 rebina jap


this is me


shit !!!
now i miss Venice so much
the beautiful city has taken my breath away


and 
this is new me !!!
sharing my story... 



Wednesday, September 12, 2012

finale spender merah


sure ramai yang tertunggu
akak habiskan entry spender merah
so apa nak tunggu lagi
vrom vrom vrommm


opssss
sekejap



masuk kan 
key

alau tak camner nak tengok kekekek


Tuesday, September 11, 2012

shopping time


camner akak nak mulakan entry Euro Trip
kalau nak wat day by day sure panjang
so sementara akak figure out ntuh
let do some shopping !!!!


hehe skit dulu 
but wait ahhh
..
...
..



hahah damaged my wallet
haha amat parah but I luv it 
this is my major shopping ever in my life
rabak sesangat
lets kita tengok

1. Prada
2. HERMES (luv to max)
3. Guess (for him)
4. Gucci (big paper bag)
5. Gucci (small paper bag) tersorok
6. Louis Vuitton (big paper bag)




pemilik spender merah


gegurl faham mesti uols nak tahu kan saper pemilik spender merah smlm kan
walaupun ciknek dia belum bersiaran
maklumlah akak nier lahir zaman RTM so lambat skit
dan pulak siaran percuma kan
so harus la suka hati akak nak tentu kan tarikh tayangan
lain la kalau akak ASTRO cepat jer nak potong line
kalau uols lambat bayar bil**melalut plak
 apapun lets akak share dulu 
tuan tanah ciknek yang yummy ittew
..
,,
sebelum tu citer dia cam ne
masa akak kat satu daerah terpencil tu
saja la akak tergedik berhenti kater tepi jalan
dah berpuluh kater yanh hon kat akak occay
dan yang siul siul nakal dah biasa la kan
tetiba jer satu group dalam 
empat biji kater berhenti tengah jalan occay
nasib baik la jalan tu two lane
dan semua kater yang lalu lalang kat area tu mmg bawa slow sebab banyak bonggol
kalau tak mampus accident
kerana perhatikan diva imperfect nieh
..
so dalam banyak kater tu ramai gak yang akak berkenan
cuma dia org malu2 nak sound direct
sebab kawan ramai sangat
dan few jugak yang minta no phone akak termasuk ciken nie
dalam masa akak tgh sembang ngan kawan2 dia
tetba phone akak dapat msg
"awak cute argh"**ayat lazim yg akak selalu dengar hehe
"camnie saya hantar kawan saya nie balik ke town jap, nanti awak tunggu saya kat area dot dot"
"jagan layan sgt kawan sye tu :("
"i need u to nite dear "
hahah camtu plak dia msg
..
oleh kerana dia memenuhi spesifikasi akak
maka akak pun reply
"ok...sye tunggu awak, jgn lama sgt boring lah"
..
anak ikan nieh pun wat drama spontan
ajak kawan2 dia yang mmg nak diservice beredar cepat2 dari situ
so alkisah selamat lah akak dari diratah kawan2 dia
dan tugas akak melayan dia sorang jer lah**i like it
***bunyi tamak kan anak ikan tu but akak suka la strategik planning dia
heheh menjadi
..
so after half an hour
"saya dah spai, jom"
hhhehhe
so the rest uols wat citer sendiri
>>
..



hahhaa
tu dia ciken yang chomel !!
main cak plak


cam nie 
occay??
puas dah hati uols heheh
suka la janggut dia tu
and now akak suka tgk gigi org
hehe yang putih bersih wat akak stim jer
hahaha


kena la tengok badan kan
so si anak ikan tolong berdiri skit


uhhhhh
perfect !!!

Monday, September 10, 2012

gatal ler tangan !!!


ada yang rindu kat akak tak??
kalau ader angkat tangan tinggi2
macam sial kan pembukaan entry akak
heheh
apapun akak ketawa sebab ada yang panggil akak
ngan gelaran macam2
auntie lah
mama lah 
ayoooo akak rasa ramai dah confused
ittew blog orang lain yang tersohor
kalau blog mirch pls
call me by my name
or GEGURL 
**matilah teringat sorang askar suka sangat panggil akak ngan nick nieh dan sampai sekarang akak terus guna
***wish u happy with new fonen hehhe


opsss
ada plak tangan yang gatal !!!
lepas dah puasa terus kegatalan menyerang !!!

haha
dari menjalar ke dalam jeans
ada ker gegurl gedik minta dia buka kan suar ?


wow
gegurl suka sngat
muka cute
badan smooth
dan ciknek ??
opss nanti

***ciken berusia 19 thun opss ada info lagik

Sunday, September 9, 2012

sedia kembali ....


walaupun akak masih bercuti
matilah company akak rugi sebab hilangnya sorang pekerja dedikasi
tapi mood akak untuk berblogging dah kembali :)
cuma masih terkial-kial mencari 'arah' 
kemana tujuan
so mungkin


akak ke arah sana 
>>>>>
atau mungkin ke
<<<<<


lebih baik akak berdiam diri seketika
macam2 blog yang akak baca
dari yang memuji diri sendiri hingga kelangit
tapi nan ado pada hakikatnya
hanya bangga diri dan 
harapkan org memuji jer yang lebih
hingga satu masa seolah akak nak jer puja
MIRROR oh MIRROR
tunjukkan kan kebenaran dari kesaktian mu!!!!
..
..
hingga akak membaca blog lain
yang amat merendah diri :)
koleksi Hermes bersusun di almari
jam tangan satu mencecah puluhan ribu
tersedia di untuk dipakai
tak termasuk koleksi kasut
yang dikira mencecah harga kereta nasional
tak der nak riak kan diri
**i try my best to be like her, tp akak plak yang tak kaya sob sob



atau mungkin akak lebih dalam langkah bersedia
menghadapi apa yang datang dan
merangka kemana nak dituju


yeah
after my break is coming to the end
gegurl ready to fly !!!!!

note: i wish u'r happy with the path that has been chosen. Saya menyokong apa jua keputusan anda wpun pada mula sedkit perit, but the end mungkin ia yang terbaik untuk kita :) Kamu adalah kamu, dan tak mungkin ada orang lain seperti kamu ***nieh tak der kaitan ngan hubby yer


visitors' country

free counters