Friday, September 28, 2012

H&M


finally
the most long wait store H&M 
dah membuka pintu mereka kepada cust Malaysia
dan tanpa malu2
akak mengakui sebagai pembeli tegar setiap kali ke euro
tetap akan beli baju2 terutama masa kat PAris sebab 
the variety and design lagik best dari london
cuma bila buka kat KL 
huhuu nanti ramai la plak pakai baju sama kan
tambahan plak faktor harga yang cikmur
harus la bersepah !!!


apapun
atas factor no need to travel kan utk beli baju nieh kat o/sea
lets akak preview untuk uols yg tak sempat singgah lagik
GLAM.. that is gegurl akan cakap
better than Singapore
as well certain store kat london sendiri


product wise sama jer mcam kat euro
tapi for sure ada yang dia org carry 
ada yang tak ...


for me 
its gud enough
lagipun kalau bawa terlampau banyak x guna
i dont think malaysian people
is fashionable enough to wear design yang pelik2
heheh


uhhhh
suka la yang earring biru :)


7 comments:

  1. yup..menarikkk...tgk Fashion Star pun...depa pilih design yg cun-cun saja...


    ReplyDelete
  2. cikmur?

    biar benar... harus ku tgk

    ReplyDelete
  3. Class citarasa akak... takpe, kalau samapun, kire akak la pelopornya

    ReplyDelete
  4. ANNA DELLA RUSSO for H&M..mak just feeling sangat tau..khelas..but only available in SG i think.

    ReplyDelete
  5. mcm buleh buat umpan mancing ikan laut je tu kak mirch. :D

    ReplyDelete
  6. X mampu lah mama nak masuk H&M nie

    ReplyDelete
  7. h&m xbes la i thnk..ala2 cotton on je brg die nye quality

    ReplyDelete

visitors' country

free counters