Tuesday, September 11, 2012

pemilik spender merah


gegurl faham mesti uols nak tahu kan saper pemilik spender merah smlm kan
walaupun ciknek dia belum bersiaran
maklumlah akak nier lahir zaman RTM so lambat skit
dan pulak siaran percuma kan
so harus la suka hati akak nak tentu kan tarikh tayangan
lain la kalau akak ASTRO cepat jer nak potong line
kalau uols lambat bayar bil**melalut plak
 apapun lets akak share dulu 
tuan tanah ciknek yang yummy ittew
..
,,
sebelum tu citer dia cam ne
masa akak kat satu daerah terpencil tu
saja la akak tergedik berhenti kater tepi jalan
dah berpuluh kater yanh hon kat akak occay
dan yang siul siul nakal dah biasa la kan
tetiba jer satu group dalam 
empat biji kater berhenti tengah jalan occay
nasib baik la jalan tu two lane
dan semua kater yang lalu lalang kat area tu mmg bawa slow sebab banyak bonggol
kalau tak mampus accident
kerana perhatikan diva imperfect nieh
..
so dalam banyak kater tu ramai gak yang akak berkenan
cuma dia org malu2 nak sound direct
sebab kawan ramai sangat
dan few jugak yang minta no phone akak termasuk ciken nie
dalam masa akak tgh sembang ngan kawan2 dia
tetba phone akak dapat msg
"awak cute argh"**ayat lazim yg akak selalu dengar hehe
"camnie saya hantar kawan saya nie balik ke town jap, nanti awak tunggu saya kat area dot dot"
"jagan layan sgt kawan sye tu :("
"i need u to nite dear "
hahah camtu plak dia msg
..
oleh kerana dia memenuhi spesifikasi akak
maka akak pun reply
"ok...sye tunggu awak, jgn lama sgt boring lah"
..
anak ikan nieh pun wat drama spontan
ajak kawan2 dia yang mmg nak diservice beredar cepat2 dari situ
so alkisah selamat lah akak dari diratah kawan2 dia
dan tugas akak melayan dia sorang jer lah**i like it
***bunyi tamak kan anak ikan tu but akak suka la strategik planning dia
heheh menjadi
..
so after half an hour
"saya dah spai, jom"
hhhehhe
so the rest uols wat citer sendiri
>>
..



hahhaa
tu dia ciken yang chomel !!
main cak plak


cam nie 
occay??
puas dah hati uols heheh
suka la janggut dia tu
and now akak suka tgk gigi org
hehe yang putih bersih wat akak stim jer
hahaha


kena la tengok badan kan
so si anak ikan tolong berdiri skit


uhhhhh
perfect !!!

38 comments:

  1. ayohh dear, mmg idaman sangat bagi setiap wanita yang berpukss tuelen dan yang tak tulen.. mmg idaman sangat!~ hemm suka uolss...


    **nak tanya kalo tak silap hemm kat kuku dia tue cam kesan inai je kan? adakah?.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe
      nope lah,katanya dia jadi pengapit so saja sibuk2 gAK PAKAI HEHE

      Delete
  2. kak mirch cantik janggut tu tuk wat geli... cien nie merembeslakak mirch... nk lbh2 lagi... hehe...

    ReplyDelete
  3. wah.. hensomenye dia gugurl... jeles sgt2.. hehe..

    ReplyDelete
  4. nice... betul2 perfect... ada lg ke pic dlm n tut...

    ReplyDelete
  5. mmg perfect...klu ada gmbr hot...mnanirk...wow_luckyme@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Akak.....tengok muka n body nampak cam cute je.Nak tengok ciknek dia la pulak.

    ReplyDelete
  7. alahai sweetnya dia senyum. mesti kote dia pun sweet kan Kak Mirch...=]

    ReplyDelete
  8. yela..kuku dia ada inai...ADEKAH??

    ReplyDelete
  9. yela..kuku dia ada inai...ADEKAH??

    ReplyDelete
  10. daerah terpecil mana tu..mama also ler nak g sekali
    tapi mama x cute mcm GEGURL..

    ReplyDelete
  11. o... my... very handsome i like your taste admin.. hehehhe..more more pls...

    ReplyDelete
  12. wah...comel, wait!! nie ad sambungan lg x??? huhu

    ReplyDelete
  13. "oleh kerana akak x dpt tido, so merasa wat entry bagi pemilik spender merah........" so bila kah lagi akak x dpt tido ?? hehe

    ReplyDelete
  14. omg!!! so adorable this guy!!! luv it

    ReplyDelete
  15. OMG!! so adorable this guy..luv it..more pliss..hehe

    ReplyDelete
  16. omg!!! so adorable this guy!!! luv it

    ReplyDelete
  17. tgk kulit pun dah terpancut separuh kak mirch....lazatt sgt..

    ReplyDelete
  18. nice....plus he got style....

    GSU

    ReplyDelete
  19. bertuah die kerana die jadi pilihan diva spt akak nie

    ReplyDelete
  20. nampak agak hensem dia ni.. yummy

    ReplyDelete

visitors' country

free counters