Sunday, September 9, 2012

sedia kembali ....


walaupun akak masih bercuti
matilah company akak rugi sebab hilangnya sorang pekerja dedikasi
tapi mood akak untuk berblogging dah kembali :)
cuma masih terkial-kial mencari 'arah' 
kemana tujuan
so mungkin


akak ke arah sana 
>>>>>
atau mungkin ke
<<<<<


lebih baik akak berdiam diri seketika
macam2 blog yang akak baca
dari yang memuji diri sendiri hingga kelangit
tapi nan ado pada hakikatnya
hanya bangga diri dan 
harapkan org memuji jer yang lebih
hingga satu masa seolah akak nak jer puja
MIRROR oh MIRROR
tunjukkan kan kebenaran dari kesaktian mu!!!!
..
..
hingga akak membaca blog lain
yang amat merendah diri :)
koleksi Hermes bersusun di almari
jam tangan satu mencecah puluhan ribu
tersedia di untuk dipakai
tak termasuk koleksi kasut
yang dikira mencecah harga kereta nasional
tak der nak riak kan diri
**i try my best to be like her, tp akak plak yang tak kaya sob sob



atau mungkin akak lebih dalam langkah bersedia
menghadapi apa yang datang dan
merangka kemana nak dituju


yeah
after my break is coming to the end
gegurl ready to fly !!!!!

note: i wish u'r happy with the path that has been chosen. Saya menyokong apa jua keputusan anda wpun pada mula sedkit perit, but the end mungkin ia yang terbaik untuk kita :) Kamu adalah kamu, dan tak mungkin ada orang lain seperti kamu ***nieh tak der kaitan ngan hubby yer


26 comments:

  1. welcome back n selamat hari raya...arah mana dituju pun yg pasti blog kak tetep meriah...

    ReplyDelete
  2. all the best....i miss your delights already (matila panggil eyecandy jamuan Diva Mirch "delights"....mehheheehe)

    GSU

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks uols..meriah blog ***tepuk suka

      Delete
  4. always tauu nak carut si tua ini katanya kuat berangan...

    yes, aku adalah aku, dan tak mungkin ada orang lain seperti aku...

    meh pisau...

    nak potong kek neeeeeeeeee!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. see... org tua suka membebel tau :)
      lalalaa dah 46 uols kan? Opsss

      Delete
  5. haha..welcome back kak mirch..haha.haruslah kak mirch muntah kalo bace blog yg xberapa tp gebang lebey kan..harap2 diorang sedar..


    owh.cam best.request citer2 euro trip dulu la kehn?sudi kongsi? hihihi

    ReplyDelete
  6. Selamat Kembali Kak Mirch! Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Selamat Hari Merdeka juga... =]

    ReplyDelete
  7. welcome back kak mirch!!
    weols still loving u and supporting u.. =)

    ReplyDelete
  8. welcome back kak mirch.... express urself on ur own way... n i like it

    ReplyDelete
  9. hye sis...i'm new in blogwalking...& truly lur ur blog...
    cumanya sy still xtw how 2 get ur password??? show me the way(mcm maher zain la plak) plzz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. go to my FB and friends with me using ur real account..no fake pls

      Delete
  10. alsolah nak terasa ler..
    welcome back sayang...

    ReplyDelete
  11. welcom back mirch. lama baru dpt update blog mirch.
    kita baru blik cuti pjg.

    ReplyDelete
  12. Welcome back akak, emoga blog akak akan terus mantap dan best

    ReplyDelete

visitors' country

free counters