Wednesday, October 31, 2012

H for me

bufday akak baru jer berlalu
and now lets akak share hadiah
untuk diri sendiri yer
yup !! u heard me
hadiah yang akak beli untuk diri sendiri!!
desperado ker bunyi ?
heheh but its true


this item from Hermes
long long yrs waiting finally jadi hak milik akak
susah occayy nak dapat stok 
kalau uols ada berkepuk duit
belum tentu kalau gie butik boleh beli
with very very limited stock and color


 chantek !!
in term of presentation
H never failed to impress or take ur heart away
dan yang nier menjadi wish list akak yang panjang



hehe
yes the H belt !!!!
ada for sure the ORANGE


and it complete with gold buckle
very glam and gosh !!!
i luv it


so tak caya?
hehe nanti kata kak propah beli kedai tepi jalan jer
so akak letak lah resit sekali hehe
and yes !!! when u bought hermes
you buy the experience and art of shooping at same time


Monday, October 29, 2012

MASIH HOT


how to say yerk
this guy among the best scandal that i have
dari badan, ciknek dan permainan
cuma bila dia simpan rambut panjang sekarang akak
 kureng skit
i suka bila dia botak or potong rambut pendek


dab berulan tak jumpa dia
maklumlah jarak jauh kan
so dia rajin kirim pic nakal dia kat akak
yer lah dia tahu akak ger ger tengok badan dia
dan btg yang nalla ittew


erm...
still hot :)
dan yang paling hot LJ dia ketat gila
uhh merasa tujahan manja akak yang tahan 2 mnit jer :(
***Opsss citer dalam kelambu la plak


Thursday, October 25, 2012

tambah koleksi




korban ....
buang sperm yang dalam dah lama
so ganti ngan yag baru :)

Monday, October 22, 2012

manly


gegurl terpanggil nak share pic nieh
lepas satu malam yang hening tetiba gegurl tingtong
dan teringat pada dia
entah la.. dia baik cuma bila jarak dah jauh
dan ada orang ketiga dan keempat dah jadi lain
tambah plak gegurl tak chantek cam pompuan lain
yang kaedahnya bulu betis panjang berjela
boleh dapat jantan dan anak ikan cando yang 
ala-ala model dan anak orang kaya raya
dengan sekelip mata..
..
kerna i sdar
gegurl hanya gegurl
yang tak punya rupa
apatah lagik harta benda
jauh la sekali


cuma sekali sekala
ada la gegurl dapat jantan yang gegurl suka
chomel
badan mantap
dan ciknek just nice


yang mcam nieh
kan laki sangat
**opss matilah memang dah laki namanya


tima kasih kerana bertahun jugak kita kawan
awak pernah membuat saya bahagia
maka saya doakan awak bahagia juga

Saturday, October 20, 2012

hadiah bufday dari gegurl


pada yang komen kat FB kaak
masa bufday I yg bertarikh 12 october lalu
terimalah hadiah sebagai tanda tima kasih akak pada uols


opps
jantanzzz??


bukan lah uos
saja jer kasi orang dengki pada blog nieh
mengadu domba kat blogger yang suka citer sensasi ittew
so lets

lupa lah... yang dapat passkey
adalah sesapa yang wish masa buday gegurl dulu
yang x wish nan ado hadiah tima kasih


Thursday, October 4, 2012

sambungan ...


gegurl hampir-hampir terlupa
masa dulu I wat entry nieh masa ramadhan
so NO pic nakal masa tu
now dah boleh kot gegurl share with uols


oppss
dah tak ingat ?
occay akak ulang tayang occay
**matilah tetiba akak teringat pioneer blogger
heheh akak leez kita
hingga masa akak gaduh manja I gelarkan dia dia 
ratu ulang tayang !!
sebab suka la asyik mengulang pic yang sama :)
hahah ingat zaman dulu rasa lawak la plak
but mana pun dia..kalau dia baca
weols luv ur entry berkajang-kajang ittew :)


opsss
nak sms jap yer


i luv his body
and sure dot dot dot
SOONNNNNNN


Wednesday, October 3, 2012

too gud



when i looking back the pics
erm.. its fucking good 
and one of them
is the shopping experience :)

Tuesday, October 2, 2012

sape plak nieh !!!

OMG
sapa plak nieh
duk kat umah gegurl


arghhhhh
chelsea ???
ohh TIDAK
i'm MU fanatic
so nyah kau dari sini


gud 
wear ur jean plsss
n verambussss

visitors' country

free counters