Sunday, November 4, 2012

nak wat per tu


lets kita lepak dalam kater
yer lah sekali skla
just ambik angin dal am kater best gak


tapi naper tetiba abg ask nie pegang belt ?
confuse


badan cam menarik jer


ohhh dia panas 
sebab gegurl buka aircond slow
ok .... now baru paham :)


20 comments:

  1. haih malaysia memang panas sekarang ni kan ? hehe :p

    ReplyDelete
  2. hi mirch, skang ada password baru ke? jgn lupa eh sent kat kita ...... nak gak lyan prasaan yg kesunyiann ni...

    jbguy29@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. nk password baru aunty mirch :-)

    harrofex86@gmail.com

    ReplyDelete
  4. nak gak paswurd mami
    hahahha
    silverapit@gmail.com
    fb korek_kore84@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa bila la gegurl jadi mami?? slah rumah uols nie

      Delete
  5. hai mirch yg jelitasss..lama x singgah sini tau byk keje lately..i still tak dpt password baru tau..try kat fb pun xdpt..sobs sobs ;(

    rudzkamal@gmail.com

    ReplyDelete
  6. panas la sngt kn !!! SKYFALL x henti2 ade lah...hehe, gegurl x wat entry jamesbond ke?? =)

    ReplyDelete
  7. cantiknya badan dia...=] Kak Mirch nak passkey boleh...dah minta kat FB but still xdpt... =(

    ReplyDelete
  8. kak mirch...kena masuk peti ais kot baru sejuk betul..hehehe.

    ReplyDelete
  9. aiiiii mirch..so hot la pic mirch nie hihiih....ptt la die buka baju die..ape2 pon nice..hihii..

    ReplyDelete
  10. jangan bukak aircon terus la kak... lagi merembes. hik

    ReplyDelete
  11. ape fb kak mirch?

    ReplyDelete
  12. Aaaa..bukan jer panaz..dah nak tebako dah..cer tgk xxx dier.. Dah dah merah menyala dah tuh! Naper leh jadik cam tu ek?

    ReplyDelete
  13. Aaaa..bukan jer panaz..dah nak tebako dah..cer tgk xxx dier.. Dah dah merah menyala dah tuh! Naper leh jadik cam tu ek?

    ReplyDelete
  14. Buka terus le baju n suwar tu bang.

    ReplyDelete

visitors' country

free counters