Sunday, August 11, 2013

hello tuan umah ...




lamanya tak balik umah nie
tok tok tok 
ader orang tak ??
opsss dah beratur nak salam raya ??
sabaq yer gegurl nak ikat sanggul jap 
..
..
..
..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

Sunday, March 24, 2013

Busy

Gegurl busy skit lah
Demi negara akak rela ketepikan nafsu serakah

Tuesday, January 22, 2013

ready for something NEW ???


terlewat skit 
asyik sibuk ku hulu hilir
sampai ada KETIKA terlelap sekejap


so are u ready ??
to ride with me for 2013???



AND FOR SURE
THE NEW PASSWORD IS REQUIRED
:)


intai skit


lets la kita minum dulu
panas tau cuaca kebelakangan nieh


ehhh nak order aper yer ?


ehhh
chomel la plak abg waiter nieh


wat per tu ??


heheh kita tengok la dia keje
sebelum latte akak spai voleh ??


Sunday, January 20, 2013

wish 2013 (UPDATE)


Lucky me tetiba jer last week singgah kat KLCC
ittewpun lepas ada small gathering ngan kekwan
and sengaja singgah kat Chanel untuk cuci mata
..
..
jeng jeng 



wahhh
chomel nyer si clutch ittew
but the SA said dia org panggil folder case
dtg with red and black



amat mengiurkan hehe
dan now akak tengah dilemma
the price is very affordable
iaitu RM 2,300 ...
yeah for chanel kira murah dah tu
so should i buy here, mean kat KL jer
or should i buy in Paris 
?????????
---some more this is gonna my first Chanel--
need justification for it

----

last year akak rasa tak nak dah beli bag
after i bought the LV **heheh nanti i share with uols
rasa macam dah tak der yang menarik hati akak
**sah sah selain dari BIRKIN bag ittew yg x mampu
hingga



this fucking clutch muncul
wawwwwwwaaaaa
cun gila
and of course paling menarik
of course its from Chanel
lamskin gituhh



just perfect **as shown by the fashionista
so merasa akak dah start nwak wat tabung ayam
ohhh pls GOD
i really need this hehehe


Sunday, January 13, 2013

si chomel


 lately mood akak terasa kureng lah nak update blog
busy jgn ckap with keje n study
tapi entah ke ghairahan pada blogging dah kurang sgt
sebab tu jugak akak ala-la teratai nan layu ditasik madu
nak update with lot of stories tapi malaas


apapun
i must say
i Like this boy so much


muka mmg chomel
and badan lallaa
itu yang paling akak suka
kira my future spedo anak ikan bleh?
lepas si pemain bola ittew ??


i wish akak boleh share the pic dia
tapi mengenangkan ada BABI di kalangan pembaca blog nieh
ohh ya jangan tak tahu ader gayah yang dengki
sanggup report pada si jantan nieh muka dia keluar blog akak
harus la lepas tu akak dah deleted the entry
so pas nie no more pic muka :)
maybe badan jer pun akak akan publish sikit jer
apapun layan lah budak chomel nieh :)





Wednesday, January 9, 2013

chomel si puteh

hehe 
bila tulis tajuk tu
macam gegurl nak wat pasal kucing
tapi sebenarnya pasal ikan
hehe anak ikan
lets


bukan jer aju puteh
tapi kulit putih jugak hehe


heheh
lets kita ikut dia
wapun badan tak der six pack
tetap akak nak


vontot pun chomel hehe


heheh nak nak

Thursday, January 3, 2013

vontot baby


salah satu akak suka baby
bila tengok vontot si chomel cam bulat n chomel sangat kan


bila plak pkai pampers tu, lgik jalan tertongek
comel kan baby
tapi ader gak jenis ciktan yang vontot vam baby kan
kan kan

visitors' country

free counters