Sunday, January 13, 2013

si chomel


 lately mood akak terasa kureng lah nak update blog
busy jgn ckap with keje n study
tapi entah ke ghairahan pada blogging dah kurang sgt
sebab tu jugak akak ala-la teratai nan layu ditasik madu
nak update with lot of stories tapi malaas


apapun
i must say
i Like this boy so much


muka mmg chomel
and badan lallaa
itu yang paling akak suka
kira my future spedo anak ikan bleh?
lepas si pemain bola ittew ??


i wish akak boleh share the pic dia
tapi mengenangkan ada BABI di kalangan pembaca blog nieh
ohh ya jangan tak tahu ader gayah yang dengki
sanggup report pada si jantan nieh muka dia keluar blog akak
harus la lepas tu akak dah deleted the entry
so pas nie no more pic muka :)
maybe badan jer pun akak akan publish sikit jer
apapun layan lah budak chomel nieh :)





25 comments:

  1. sorry to hear that.. mmg bhya reveal muka.. they must be some yg akan jealous n mula bagitahu.. it's better to playsafe.
    :)

    ReplyDelete
  2. erh...even with the filter boleh perasan laki ni cute....THAT is true cuteness Diva....dia dan sangkut kat Diva ker? wow....

    GSU

    ReplyDelete
  3. wow.. nampak cute. mirch, dedah la sape pengkhianat tu! ktorg semua nk tau sape dia tu..

    ReplyDelete
  4. ramai sangat yang dengki kan. janji kita happy.

    ReplyDelete
  5. sp lg pengkianat nie.. xabes2 sshkan org..

    ReplyDelete
  6. what to do uols

    do what you must do

    ReplyDelete
  7. mmg bhya tunjuk muka ngn badan bogel but if tunjuk muka shja its not a big deal lah . org yg dengki sbb dia xdapat anak ikan mcm dlm blog ni....huhu

    ReplyDelete
  8. mmg bhya tunjuk muka ngn badan bogel but if tunjuk muka shja its not a big deal lah . org yg dengki sbb dia xdapat anak ikan mcm dlm blog ni....huhu

    ReplyDelete
  9. cute..wok pon nk si chomell ini...auww

    ReplyDelete
  10. lalala, diornag dengkiew sbb x santek macam kaw la. x dapat nak dengki plak. hahahah.agaknye mereka-mereka itu muka layak ditutuh oleh anak gajah jew.

    ReplyDelete
  11. takut lah mcm ni Kak Sofee nak berblogging bila ada pondan/geiboi lahanat yg cilako sgts!!

    ps: Diva Mirch bila nak ajak Kak Sofee gi Bangkok? Kak Sofee ada kawan kat sana... mesti seronok kalau kita bikin havoc kat sana kaaan?

    ReplyDelete
  12. really love your blog... can i get your password?
    hafiz_hector@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. meme cute boy ni..tetibe trgin nk spedo jugak! hehehe

    ReplyDelete
  14. mtk passkey akak..sy dh lma ikut blog akak..brader84_sulit@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. jgn la kak share pic muke on publics. bahaya ade aki dengki or BAB* yang akak ckp tue..xpasal2 kena samak nanti...

    baik share skit2 jer..

    ReplyDelete
  16. tasty hanak hekan la mirch... tetap hada gayah hanjeng kaki dengki yg kaki report sgala nih khennz.. sabar la uols, liku2 hidup seorang diva haruz tabah noks... Cheers! yang penting kak mirch dapat, uols gibek2 sedey hadoooo? =D

    ReplyDelete
  17. salam suka sgt blog ni. apa password nya. emel saya abdulsamatmohdagil@yahoo.com. terima kasih. ray

    ReplyDelete
  18. salam, suka blog ni. nak password nya. emel saya abdulsamatmohdagil@yahoo.com. terima kasih ray

    ReplyDelete
  19. Hai Kak.. Nak minta tolong sikit...
    Bagi password please...
    Thank you kak..

    ReplyDelete
  20. Jangan nk bangga sangat wahai hamba2allah srkelian.
    Ingat tk kemana pun anda semua

    ReplyDelete
  21. suka dengan blog nie. nak password. maruslee13@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters