Sunday, January 20, 2013

wish 2013 (UPDATE)


Lucky me tetiba jer last week singgah kat KLCC
ittewpun lepas ada small gathering ngan kekwan
and sengaja singgah kat Chanel untuk cuci mata
..
..
jeng jeng 



wahhh
chomel nyer si clutch ittew
but the SA said dia org panggil folder case
dtg with red and black



amat mengiurkan hehe
dan now akak tengah dilemma
the price is very affordable
iaitu RM 2,300 ...
yeah for chanel kira murah dah tu
so should i buy here, mean kat KL jer
or should i buy in Paris 
?????????
---some more this is gonna my first Chanel--
need justification for it

----

last year akak rasa tak nak dah beli bag
after i bought the LV **heheh nanti i share with uols
rasa macam dah tak der yang menarik hati akak
**sah sah selain dari BIRKIN bag ittew yg x mampu
hingga



this fucking clutch muncul
wawwwwwwaaaaa
cun gila
and of course paling menarik
of course its from Chanel
lamskin gituhh



just perfect **as shown by the fashionista
so merasa akak dah start nwak wat tabung ayam
ohhh pls GOD
i really need this hehehe


19 comments:

  1. mmm.. bak kata ayie program meletop astro, clutch mmg stailista!! :)

    ReplyDelete
  2. hi.. akak. newcomers.
    sorry lambat..
    bley x nak passkey?
    email
    sheqque@gmail.com

    ReplyDelete
  3. pergh....untung la akak xperlu menabung sejak kecik untuk beli beg hiteww...


    p/s: menyesal tak menabung sejak kecik, kalau tak, leh rembat satu beg.

    ReplyDelete
  4. nice ...dapat ni dari website mana?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. this one tak berbelas uols....dlm RM5k :)

      Delete
  6. happy new year kak mirchhhh...
    moga makin sukses tahun ini!!

    ReplyDelete
  7. happy new year kak mirchhhh...
    moga makin sukses tahun ini!!

    ReplyDelete
  8. Akak bag ni murahh jahh..dlm below 2k..cer akak bukak mymanybag die dah beli..sy pon nak beli jgkk..:-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh just around sin 1k, mean dlm rm2.5 k :)
      ok akak book warna hitam

      Delete
    2. heheh..akak nak pword??hehehe...tq...hharun67@yahoo.com
      syg akak...muah muah muah

      Delete
    3. heheh..sy nak beli saiz a5 2 kecik sket kot sbb harge dei lebih murah sin 700 something...akak sy pon bag holic n baru je beli speedy40 boundelier..hope leh share pic ngn akak n akak punye collection pon leh share kat saya..heheh..akak nak request pword leh??hehehe hharun67@yahoo.com..tq akak muah muah muah...

      Delete
  9. Usia meningkat mati pun dah.makin dekat.. Jgn menyesal

    ReplyDelete

visitors' country

free counters